Oops. Buna seara! Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Am venit cu tuica de 5 ani, palinca de vreo 20, am vin de butuc, bere, martini si ceva whisky.
Am si ceva saratele - le donez ca nu am voie sa pap sarat.
In playlist acum canta "Cine-a pus carciuma-n drum" M. Tanase.
Bro, puteai sa ma anunti si pe mine mai devreme!
Hei!, cred ca TPU are vreun virus, deoarece toti aveti chef de chef, ma bucur ca s-a mai desins admosfera dupa toate cele petrecute saptamana trecuta.
E suprasolicitat, eu nu vad raspunsurile decat pana la 31 si am vazut ca acum sunt 43 de fapt. Nu mai pot sa vb cu voi
Sunt redusa la tacere
Bine ati venit! Inca suntem in deplinatatea facultatilor mintale si va doresc distractie placuta!
Eu am niste manelele pe calculatorul fratelui meu, aviz amatorilor
Bro, sa inteleg ca tu ai cam incercat asta la intalnirile nedorite, sau la cele dorite, ca i-ai pus la inncercare dragostea
Toata lumea agitata, speriata ca nu putem continua Dar bautura mai este? Sau a baut-o Bro si. shock. mike. pe toata?
Ioana si eu la fel!
Numai ca sunt cu sufletul langa voi
In rest sunt la bucatarie Ca ajutor
Cu atata alcool...normal ca si site-ul a luat-o razna... e putin "ametit", de aceea nu se vad ultimele raspunsuri. singura explicatie logica pe care o gasesc
Ioanaa, am cam pierdut distractia... In 2 ore se intampla multe la un chef. Probabil toti sunt manga, pe langa pat, pe sub masa... Numai Bro, cu sticla de whisky se tine tare. Canta pe masa de jale si de dor Mi te si imaginez, bro!
Ok, eu sa stiti ca m-am imbracat ca o pitzipoanca, numai ca astept sa mi se faca poze
Am fost atenta la fiecare detaliu de la descrierea ei
Am pregatit cafeaua! pentru cei care au degustat prea mult tuica, palinca, berea si vinul am si un pic de sare
Nu va mai dau tuica, ca voi o tineti lant.nu ca n-ar mai fi ramas:ca-n bancul ala " ba! da si tu o tigare, ca eu am fost la debit si era coada si n-aveam nici bani..."
Nah mah cand am ajuns si eu se sparge gasca(sau site ul).
fac eu o verificare la sticle poate ati mai lasat cate ceva pe fund, 2 3 covrigei cazuti dupa canapea soriciul de la slanina aia si pot zice ca m am ales si eu cu ceva!
Julyly2089 întreabă: