anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Declar cheful TPU inceput. Tuica e din partea casei. Amuzamentul vine de la voi, ca sunteti simpatici. Pentru inceput, ce muzica ascultam?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hai sa nu ziceti ca sunt rau...va pun si ACDC-Highway to hell.

95 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Alexander Rybak-Fairytale sper ca va place!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia usturoiul este mai eficient rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Frate am intarziat putin, mai e cineva? laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

De ce apar raspunsurile asa greu? Ne pune cineva bete in roate?

| ioanaa a răspuns:

Bro, whisky ce ti-a mai ramas, sa nu mai dai la nimeni. E al meu! rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Oops. Buna seara! Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Am venit cu tuica de 5 ani, palinca de vreo 20, am vin de butuc, bere, martini si ceva whisky.

Am si ceva saratele - le donez ca nu am voie sa pap sarat.
In playlist acum canta "Cine-a pus carciuma-n drum" M. Tanase.

Bro, puteai sa ma anunti si pe mine mai devreme!

| Ben. a răspuns:

Am intarziat un pic. am pierdut ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tananana...hee heeAcum am ajuns de la coafor.Sa vedem ce avem aici.

| Ben. a răspuns:

Nu prea pot sa vad toate raspunsurile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A krapat frate site-ul cind a auzit de chef. Si acum ce fac, beau singur toata berea cu whisky? rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Hei!, cred ca TPU are vreun virus, deoarece toti aveti chef de chefrolling on the floor, ma bucur ca s-a mai desins admosfera dupa toate cele petrecute saptamana trecuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cineva saboteaza cheful asta?thinking Nu vad decat o parte din ce se petrece aici, restul e in umbra (nu-mi apar raspunsurile)crying

| ioanaa a răspuns:

E suprasolicitat, eu nu vad raspunsurile decat pana la 31 si am vazut ca acum sunt 43 de fapt. Nu mai pot sa vb cu voi sad
Sunt redusa la tacere rolling on the floor

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Bine ati venit! Inca suntem in deplinatatea facultatilor mintale si va doresc distractie placuta!

| lia a răspuns:

Eu am niste manelele pe calculatorul fratelui meu, aviz amatorilor laughing
Bro, sa inteleg ca tu ai cam incercat asta la intalnirile nedorite, sau la cele dorite, ca i-ai pus la inncercare dragostea laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noroc ca s-a rezolvat problema, ca aveam un raspuns pentru adminii care ma scotea de pe site. din nou! si mi ar fi fost mai greu sa ma descurc.rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Toata lumea agitata, speriata ca nu putem continua laughing Dar bautura mai este? Sau a baut-o Bro si. shock. mike. pe toata? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa e destul whisky, am mai luat azi 2 sticle happy
Zbenguici anuntul a fost public, dar daca spuneai de saratele te anuntam personal big grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ioana si eu la fel! smug
Numai ca sunt cu sufletul langa voi happy
In rest sunt la bucatarie happy Ca ajutor smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era tinuta obligatorie la chefu' asta? N-a specificat nimeni nimic...hee heeSi nici nu am avut timp de gatit ceva special, dar spuneti ce trebuie si cobor la magazin pana nu inchide

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar asa? Un simplu chef fara marihuana a facut furori printre adminii TPU. Nu putem sa citim ce am scris? Rusinica!

| Mya a răspuns:

Cu atata alcool...normal ca si site-ul a luat-o razna...hee hee e putin "ametit", de aceea nu se vad ultimele raspunsuri. big grin singura explicatie logica pe care o gasesc confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba citim dar cu intirziere, e de la beutura laughing

| psiholoaga a răspuns:

Ioanaa, am cam pierdut distractia... In 2 ore se intampla multe la un chef. Probabil toti sunt manga, pe langa pat, pe sub masa... Numai Bro, cu sticla de whisky se tine tare. Canta pe masa de jale si de dorlaughing Mi te si imaginez, bro!

| lia a răspuns:

Ok, eu sa stiti ca m-am imbracat ca o pitzipoanca, numai ca astept sa mi se faca poze laughing rolling on the floor
Am fost atenta la fiecare detaliu de la descrierea ei laughing

| turist a răspuns:

Am pregatit cafeaua! pentru cei care au degustat prea mult tuica, palinca, berea si vinul am si un pic de sarewinking

| Ben. a răspuns:

Nu va mai dau tuica, ca voi o tineti lant.nu ca n-ar mai fi ramas:ca-n bancul ala " ba! da si tu o tigare, ca eu am fost la debit si era coada si n-aveam nici bani..."

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma primiti si pe mine la chef? eu il aduc pe guta, ca altul..., nu mai stiu. rolling on the floor

| hashe86 a răspuns:

Nah mah cand am ajuns si eu se sparge gasca(sau site ul).
fac eu o verificare la sticle poate ati mai lasat cate ceva pe fund, 2 3 covrigei cazuti dupa canapea soriciul de la slanina aia si pot zice ca m am ales si eu cu ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca am ratat cheful. Asa patesc eusad invat pentru bac si mi se fura berea. Intarziu la petrecere si mi se fura si femeialaughing

Întrebări similare