anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Declar cheful TPU inceput. Tuica e din partea casei. Amuzamentul vine de la voi, ca sunteti simpatici. Pentru inceput, ce muzica ascultam?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Hai sa nu ziceti ca sunt rau...va pun si ACDC-Highway to hell.

95 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Juliaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn!

| lia a răspuns:

@Eu_o_mare_enigma, ai spart gasca, au plecat toti cand ai venit tu laughing rolling on the floor

| Ben. a răspuns:

Data viitoare o facem cu tzoale '90.pantaloni pana, sau bufanti jachete, par punky, sau break, ascultam depeche mode, scorpions, queen, compact, Iris si holograf.ne-mbatam cu tuica, vin si fumam carpati fara.luam curentul din cand in cand, punem telejurnale cu ceausescu, vedem filme sexi traduse de mariana nistor si ne pitim in dormitor langa pacificul ala cat un cosciug ca sa ascultam :"aici europa libera din studiourile din munchen.va vorbeste al dvs constantin neculai munteanu."

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Psiholoaga sa stii ca am intr-o mina sticla de whisky si in cealalta sticla de bere si nu cant de jale, cant de fericire. Sint fericit ca am cistigat la loto (trebuie sa numar malaiu sa vad daca mai am de-un chef) rolling on the floor

| ioanaa a răspuns:

Psiho, pai atunci hai sa-i luam sticla si sa-l dam jos de pe masa, si-asa canta urat laughing Si sa ne apucam noi de cantat, facem un duet formidabil rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

I'm hereeee finallylaughing)
Am ajuns tarziu?laughing

| lia a răspuns:

Bizzare, welcome!
Mai este loc intre mine, Ioana si Dora laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioanaa daca vrei, poftim. Ia microfonu si fa Karaoke rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma primiti si pe mine?
sad

| ioanaa a răspuns:

De asta ati plecat toti? Ca m-am apucat eu de cantat? rolling on the floor

| lia a răspuns:

Bine ai venit GyuTzza happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde`s tigarile si banii pentru lautari? rolling on the floor ce ***, nu e party fara eleee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@lia-pai daca l-am adus pe guta? am vazut. daca il aduceam pe adi copilu' minune, nu se spargea, insa asa..., dar tu, inca mai esti in picioare? sau..., rolling on the floor

| Diav0la a răspuns:

Oaiiii... ui cum se aduna lumea cand ii vorba de chef! Mai aveti ceva mancare, bautura .ca vin si eu .si mai aduc cativa! Sau m-am trezit la spartul chefului? aaa?

| Bishop a răspuns:

Salut la toata lumea! am trcut si eu pe aici sa va spun ca toate raspunsurile le vedeti pe al doilea rand (sub ala unde scrie "70 răspunsuri: | RSS raspunsuri"), in dreapta sunt niste butoane albastre spre stanga si dreapawinking distractie placuta happy
p. s.: pepsi aveti? ca mi-e tare sete big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am adus placinte poale-n brau(din Moldova), tuica de cazan(din caise si zarzare) si un vin nohan productie proprie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci voi inca tot beti? no stai asa ca scot eu palinca de 45 grade si vedem cine se arde mai raulaughing

| lia a răspuns:

Eu sunt in picioare, nu are cine sa ma doboare dat fiind faptul ca este virtual cheful, aici sunt mare si tare laughing rolling on the floor

| Mya a răspuns:

@kristen,laughing multumim pentru indicatii, dar le stiam si noi, doar ca mai devreme nu mergea, probabil era prea solicitat...ca na, cand e vb de chef ne ingramadim cu totii...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca o sa se depaseasca 100 de raspunsuri. Cred ca va trebui ca admini sa faca inca o categorie, ceva de genul: Lumea lui Julian
hee hee

| ioanaa a răspuns:

Hei, cati mai sunt in picioare la ora asta? Tudor, Lia, Mihaela unde sunt restul? Sunt deja sub mese? laughing

| Lory_2572 a răspuns:

Eu vin cu placintele poale-n brau, ca tot sunt din Moldova happy.

| remus a răspuns:

ce ziceti de o sarmura de carasei si bere neagra?

| ioanaa a răspuns:

Ei nah, ca pana la urma ne strangem noi moldovenii si petrecem cum stim noi si cu bunatati specifice rolling on the floor

constantaproca

Lory, de unde esti mai exact? Eu sunt din Barlad.

constantaproca

Tudore palinca ta e slaba, tuica mea are 57 grade asa ca ai grija, un paharel si prinzi posturi straine...

| lia a răspuns:

Eu sunt prezenta de la inceput si incerc sa prind si finalul laughing
Nu stiu daca am sanse pentru ca deja incep sa ma preling pe scaunul asta.
Aaaa, si eu_o_mare_enigma, raspunsul este nu, nu din cauza ta ma preling laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

@Lory si Constantaporca, eu sunt din Iasi love struck
Poate primesc si eu portie dubla la placinte si la tuica, acum am dat dovada ca sunt romancahee hee laughing

| psiholoaga a răspuns:

Au... cu ce mahmureala m-am trezit. Mai e cineva pe aici? Sau toti va refaceti?laughing

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare