Data viitoare o facem cu tzoale '90.pantaloni pana, sau bufanti jachete, par punky, sau break, ascultam depeche mode, scorpions, queen, compact, Iris si holograf.ne-mbatam cu tuica, vin si fumam carpati fara.luam curentul din cand in cand, punem telejurnale cu ceausescu, vedem filme sexi traduse de mariana nistor si ne pitim in dormitor langa pacificul ala cat un cosciug ca sa ascultam :"aici europa libera din studiourile din munchen.va vorbeste al dvs constantin neculai munteanu."
Psiho, pai atunci hai sa-i luam sticla si sa-l dam jos de pe masa, si-asa canta urat Si sa ne apucam noi de cantat, facem un duet formidabil
Oaiiii... ui cum se aduna lumea cand ii vorba de chef! Mai aveti ceva mancare, bautura .ca vin si eu .si mai aduc cativa! Sau m-am trezit la spartul chefului? aaa?
Salut la toata lumea! am trcut si eu pe aici sa va spun ca toate raspunsurile le vedeti pe al doilea rand (sub ala unde scrie "70 răspunsuri: | RSS raspunsuri"), in dreapta sunt niste butoane albastre spre stanga si dreapa distractie placuta
p. s.: pepsi aveti? ca mi-e tare sete
Eu am adus placinte poale-n brau(din Moldova), tuica de cazan(din caise si zarzare) si un vin nohan productie proprie.
Eu sunt in picioare, nu are cine sa ma doboare dat fiind faptul ca este virtual cheful, aici sunt mare si tare
@kristen, multumim pentru indicatii, dar le stiam si noi, doar ca mai devreme nu mergea, probabil era prea solicitat...ca na, cand e vb de chef ne ingramadim cu totii...
Hei, cati mai sunt in picioare la ora asta? Tudor, Lia, Mihaela unde sunt restul? Sunt deja sub mese?
Ei nah, ca pana la urma ne strangem noi moldovenii si petrecem cum stim noi si cu bunatati specifice
Tudore palinca ta e slaba, tuica mea are 57 grade asa ca ai grija, un paharel si prinzi posturi straine...
Eu sunt prezenta de la inceput si incerc sa prind si finalul
Nu stiu daca am sanse pentru ca deja incep sa ma preling pe scaunul asta.
Aaaa, si eu_o_mare_enigma, raspunsul este nu, nu din cauza ta ma preling
@Lory si Constantaporca, eu sunt din Iasi
Poate primesc si eu portie dubla la placinte si la tuica, acum am dat dovada ca sunt romanca
Au... cu ce mahmureala m-am trezit. Mai e cineva pe aici? Sau toti va refaceti?
Julyly2089 întreabă: