Ehe, ai avut pile!
Eu n-am reusit sa avansez pana acolo.La 29 de ani ai mei, sunt mandru ca ieri am adus o cutie de plastic acasa, in suturi ca pe o minge, pe o distanta de 3km.True story.
Ma enerveaza copii care deseneaza pe asfalt.La fel ca aia cu spray-uri.O starda trebuie sa fie curata, nu ca la tigani.
Cand ajung adult si eu, imi semnez demisia imediat si categoric.E super.Ce bine ar fi sa fim copii si tineri toata viata.
Da,mai,daca toti am fi adulti cine ar mai avea grija de noi?
E minunat!
Creta se duce la prima ploaie.iar desenatul pe asfalt e una din placerile copilariei!
Fara suparare, dar tu cati ani ai? Ai desenat vreodata pe asfaalt?
Da,e distractiv dar nu se duce la prima ploaie.Stiu asta din propria experienta.
Da ai dreptate vezi fete care se vor maritate la 16, 17 ani,fete care viseaza la relatii serioase in loc sasi traieasca viata e aiurea,nu au o meserie sens,scop da ei viseaza la multe, baieti curvaresc si nu le pasa de nimic, indiferenti, afemeiati, nepasatori asteapta sa cada banii din cer trist, eu as vrea sa ma inalt atata doar cu vreo 20 de cm hai 10, eu inca arat de 16, 17 ani deci nu vreau sa fiu mic vreau sa fiu mare
Mare in inaltime, bun asa! Ma speriasem ca nu vrei sa fii copil.
Poate aş semna, dar nu pricep de ce "biserici de homosexuali" şi nu "biserici". Nu ne naştem rasişti, sexişti, homofobi, iar când şi dacă devenim, ni s-a cam dus puritatea copilăriei.
Aş vrea să fiu copil? Da, poate, uneori. Aş vrea să subscriu? Nu, mersi.
A fost copy...
Nici eu sunt de acord cu tot ce scrie acolo, dar face parte din realitatile vietii.
Nu poti creste un copil sub un clopot de cristal si e aproape imposibil sa il feresti de,, rautatile lumii,,
Ştiu că e un copy, e un copy după un ipocrit, după un homofob cu aere de superioritate, care are impresia că este îndreptăţit să discrimineze - tocmai de aia n-ar merita atenţie.
DaciaRomania întreabă: