Caramel solid sau ametist ca cica se duce alcoolul cu piatra asta. Neah mai bine din aur ca sa stiu ce fac cu ea.Dar ideea ta este destul de interesanta
As vrea sa fie halba din ciocolata belgiana invelita mai apoi in staniol(ca nu cumva ciocolata sa aiba gust de bere) si dupa ce beau sa manac si ciocolata.
Minți de-ngeață apele, Vasile. Împacă-te cu ideea că ești sărac.
Singura data cand am mintit, draga Rapsodia, a fost atunci cand am zis ca esti frumoasa.Sunt mai bogat decat orice gropar de pe planeta.Sunt trilionar fa, nu conteaza ce zici.
Măcar am confirmat faptul că ești orb.De ce altfel te-ai fi căsătorit cu mine?
Plus că asta explică faptul de ce crezi că ai lopeți infinite și ești trilionar.Nu poți să vezi că ai doar o lopată pe care o numeri în continuu și probabil nici nu îți dai seama că averea ta se învârte în jurul sumei de treizeci de lei și doi bani.
Sunt Rapsodia, bre', nu contează ce-mi spui, eu am întotdeauna dreptate(chiar și atunci când greșesc)!
Dupa ce ca esti chioara,mai ai si Altzheimer! Ala era varu' Sandel, eu sunt trilionaru.
Sunt Vasile, bre', nu conteaza ce-mi spun altii, eu pot sa repar intotdeauna ceva(mai ales daca functioneaza), caci sunt gropar citit si scolit si pe deasupra mai sunt si mecanic.
Asta tot nu explică de ce te-ai căsătorit cu mine.Probabil că e doar prostia.
Cand m-am casatorit cu tine am vrut ca lopata mea sa sape o groapa in cimitiru' tau...mare greseala...
Da.Acum lopata ta săraca e cam ruginită, și cred că e și puțin îndoită.
Păi, eu mă mulțumesc și numai cu banii, până la urmă a fost vina ta că am divorțat.
Julyly2089 întreabă: