Cât despre întrebare e și normal că utilizatorii se lasă influențați de numele tău și cum nu ne cunosc pe nici unul dintre noi foarte bine, tind spre tine. Asta îi explicația.
Dar am părut eu supărat? Doar că nu avea rost să îți dau cu opinia.
Nu iert nimic. Nu am motive. Oricum se va ajunge tot aici. Deja anticipez totul.
Acum ca am ajuns la un armistitiu, te intreb ce intelegi tu prin categoria Trivia/Amuzante de la acest site?
Raspunsul meu anterior a fost amuzant.Ca a fost si jignitor asta-i partea a doua dar a fost amuzant. Nu as fi facut asta dar voiam sa avem o conversatie echilibrata.
Printr-o conversatie conversatie echilibrata, eu inteleg cand partile implicate au, macar, un punct comun.As dori, daca esti amabil/a, sa-mi raspunzi la intrebarea anterioara.
Credeam ca prin raspunsul meu se intelege ce inteleg prin T/A. E o categorie destinata celor care n-au ce face.''Trivia'', nu prea este folosita dar ''Amuzante'' da.
Daca era o categorie a celor care nu au ce face s-ar numi categoria plictiselii.
Te citez:
''Trivia'', nu prea este folosita...
Intreg site-ul tpu.ro este o trivie, daca stii intr-adevar ce inseamna acest termen.
Cat despre "Amuzante" m-ai cam facut sa plang, nicidecum sa rad sau sa ma amuzi.
Eu ma refeream strict la aceasta categorie.Cat despre faptul ca nu te-am amuzat, asta e, nu toti stiu sa-mi inghita glumele cu atat mai putin sa le digere.
Si eu m-am referit strict la aceasta categorie.
Nu toti stiu sa-ti inghita glumele doar pentru faptul ca nu sunt glume ci doar intrebari care nu isi au sensul la aceasta categorie, pe care, se pare, nu ai inteles-o exact ceea ce inseamna.
Intrebarile mele sunt la fel ca toate celelalte deci daca eu nu am inteles aceasta categorie atunci nici ceilalti nu au inteles-o. Ce sa mai vorbim de tine care raspunzi la intrebarile care nu-si au sensul prin jigniri care nu-si au rostul.
Da' ce ai cu GreyN, tu esti ciudatu' nu el, el e misterios si smecher!
( ps: te votez pe tine)!
Ma lasi sa te strang de gat?
Am cautat prin toaaata lista mea de notificari si prin tooaaata lista ta de raspunsuri..si nu am gasit vreo poezie.
Mi-am irosit 15 minute din viata. Macar...am aflat ca avem ceva in comun.
Ce avem in comun? Scuze, ma prind cam greu...dar cand o fac, nu-mi mai dau drumul.
Asteptam sa spui asta. Pai, daca vrei sa-ti spun, imi dai link-ul cu acea "poezie" ca sunt curioasa, iar eu iti spun. Dragul meu Freaak...asta e santaj, dar ti-ai dat seama ca esti baiat destept. Hai cu link-ul.
Am cautat dar nu am gasit-o.Stii ca ai pus tu o intrebare prin care cereai poezii de la useri.Acolo era dar chiar nu o gasesc. Oricum nu conteaza...
Ok...ma duc s vad.
Apropo..lucrul in comun era profilul de liceu.
Sunt mai multe personaje.
Eşti amuzant, adică fără tine nu era aşa popular T/A acum. Cât despre Grey, este doar un adult tânăr care se îndrăgosteşte de fetiţe de 14-15 ani în loc să îşi caute pe cineva de vârsta lui.
Tipul a zis să spui care e mai ciudat, nu să mă cataloghezi într-un fel.
Păi logic că o urmăresc deoarece este vorba despre mine.
Oh doamne, cum sa fie el mai ciudat decat tine? Regele Ciudateniei, Ciudatenia in persoana, ciudatenia ciudatenilor... mai vrei?
DaciaRomania întreabă: