anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dintre mine si GreyN, care e mai ciudat? Va rog sa raspundeti sincer. Votam. Asa ceva e inacceptabil! Cum sa spuna GreyN ca e mai ciudat ca mine? El era tipu misterios nu ciudat. EU SUNT CIUDATUL!

49 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Amandoi sunteti ciudati, dar la modul ala de "mai bine v-ati sinucide".

| T0T a răspuns:

Cât despre întrebare e și normal că utilizatorii se lasă influențați de numele tău și cum nu ne cunosc pe nici unul dintre noi foarte bine, tind spre tine. Asta îi explicația.

| T0T a răspuns:

Sunt misterios. Dar sunt misterios cu un scop. Să nu vadă lumea ce se află după cortine. Dacă ar afla ar și vedea cine e ăla ciudat.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Hm, ma faci curios...cine e personajul ce se ascunde dupa GreyN?

| T0T a răspuns:

Dar am părut eu supărat? Doar că nu avea rost să îți dau cu opinia.
Nu iert nimic. Nu am motive. Oricum se va ajunge tot aici. Deja anticipez totul.

| T0T a răspuns:

Eu sunt nervos pe toată lumea.

| LoveSleep a răspuns:

Tu ești, tu ești.

| AirănMeidăn a răspuns:

Wannabes
nimic mai mult decat wannabes

| MskDesign a răspuns:

Acum ca am ajuns la un armistitiu, te intreb ce intelegi tu prin categoria Trivia/Amuzante de la acest site?

| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

Raspunsul meu anterior a fost amuzant.Ca a fost si jignitor asta-i partea a doua dar a fost amuzant. Nu as fi facut asta dar voiam sa avem o conversatie echilibrata.

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Printr-o conversatie conversatie echilibrata, eu inteleg cand partile implicate au, macar, un punct comun.As dori, daca esti amabil/a, sa-mi raspunzi la intrebarea anterioara.

Credeam ca prin raspunsul meu se intelege ce inteleg prin T/A. E o categorie destinata celor care n-au ce face.''Trivia'', nu prea este folosita dar ''Amuzante'' da.

Daca era o categorie a celor care nu au ce face s-ar numi categoria plictiselii.
Te citez:
''Trivia'', nu prea este folosita...
Intreg site-ul tpu.ro este o trivie, daca stii intr-adevar ce inseamna acest termen.
Cat despre "Amuzante" m-ai cam facut sa plang, nicidecum sa rad sau sa ma amuzi.

Eu ma refeream strict la aceasta categorie.Cat despre faptul ca nu te-am amuzat, asta e, nu toti stiu sa-mi inghita glumele cu atat mai putin sa le digere.

Si eu m-am referit strict la aceasta categorie.
Nu toti stiu sa-ti inghita glumele doar pentru faptul ca nu sunt glume ci doar intrebari care nu isi au sensul la aceasta categorie, pe care, se pare, nu ai inteles-o exact ceea ce inseamna.

Intrebarile mele sunt la fel ca toate celelalte deci daca eu nu am inteles aceasta categorie atunci nici ceilalti nu au inteles-o. Ce sa mai vorbim de tine care raspunzi la intrebarile care nu-si au sensul prin jigniri care nu-si au rostul.

| Croampa a răspuns:

Da' ce ai cu GreyN, tu esti ciudatu' nu el, el e misterios si smecher! big grin
( ps: te votez pe tine)!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu rautate, tu... ca unul e Freaak. big grin

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

GreyN e mai misto ca tine.
(Asta numai din cauza avatarului lui cu David Guetta pe care il avea acum cateva zile)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma lasi sa te strang de gat?
Am cautat prin toaaata lista mea de notificari si prin tooaaata lista ta de raspunsuri..si nu am gasit vreo poezie.
Mi-am irosit 15 minute din viata. Macar...am aflat ca avem ceva in comun.

Ce avem in comun? Scuze, ma prind cam greu...dar cand o fac, nu-mi mai dau drumul.

Asteptam sa spui asta. Pai, daca vrei sa-ti spun, imi dai link-ul cu acea "poezie" ca sunt curioasa, iar eu iti spun. Dragul meu Freaak...asta e santaj, dar ti-ai dat seama ca esti baiat destept. happy Hai cu link-ul.

Am cautat dar nu am gasit-o.Stii ca ai pus tu o intrebare prin care cereai poezii de la useri.Acolo era dar chiar nu o gasesc. Oricum nu conteaza...

Ok...ma duc s vad.
Apropo..lucrul in comun era profilul de liceu.winking

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt mai multe personaje.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eşti amuzant, adică fără tine nu era aşa popular T/A acum. Cât despre Grey, este doar un adult tânăr care se îndrăgosteşte de fetiţe de 14-15 ani în loc să îşi caute pe cineva de vârsta lui.

Tipul a zis să spui care e mai ciudat, nu să mă cataloghezi într-un fel.

Păi logic că o urmăresc deoarece este vorba despre mine.

| doreal a răspuns:

Oh doamne, cum sa fie el mai ciudat decat tine? Regele Ciudateniei, Ciudatenia in persoana, ciudatenia ciudatenilor... mai vrei?

Răspuns utilizator avertizat
| Meez a răspuns:

Tu? Ciudat? Bici pliz.

Răspuns utilizator avertizat