Doamne Dumnezeule Iisuse Hristoase apara si pazeste Sfinte Petru cu chelia mai lucioasa decat papucii de lac ai bunicii si in numele Sfintei Filofteea
ce e chestia aia cu 3 coi saltareti la tine pe acoperis?! o_O
OMG! Ascultam si Metallica in timpul asta cu castile la maxim. M-a luat toti dracii, acum o sa am impresia ca e mereu in spatele meu.
La un momentdat am început să cânt odată cu tipa « And I was like Baby, baby, baby » \
Fata știe bine cântecu'
Am vazut-o de vreo 4-5 ori pana acum, deci chiar nu ma mai sperie.
*Apasa pe link*
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!
Io am deschis si am ramas cu sticla de vodka la gura. n-am stiut de ce sa ma speri.
Eu m-am speriat rau mai ales ca aveam boxele la maxim
era sa fac infarct cand a inceput sa tipe si nu se mai oprea
Care zgâtu’ mă-tii vrei să îți îndes mistrețul în piz*oc. ‘Tuz nația ta de nazit, fascistu’ dracu’ camuflat! Huo… Sămânțarule (robotzi)
se adresa domnisoarei din imagine ))
Fato ce m-am speriat cand am vazut iimaginea da n-am dat sonorul deci n-am auzit nimic doamne fereste.Eu nu m-am uitat la ea decat 1 secunda cand am vazut imaginea m-am speriat rau
era sa cad de pe scaun! eu stau la casa si imediat ce am vazut-o am luat-o la fuga la parter...n-am mai avut curaj sa merg sus sa inchid imaginea...s-o dus sora mea sus in cmera la ea (ca aolo era laptopul) iar laptopul era pe stand-up (sau cum eu zice atunci cand sta prea mult deschis si apare fundalu' negru), o miscat mouseul si eu aparut aia in fata era sa cada pe jos!
Pneumonoultramicroscopicosilicov... întreabă:
Julyly2089 întreabă: