Da, iti iau aia cea mai ieftina, cu 150 lei. Spune-mi, unde ti-o trimit?
Ori mi-o iei pe cea mai scumpa ori o sa-i comunic iOS planurile tale.
Nici n-ai timp! In cateva minute, iOS nu va mai exista.
Ai uitat de BlackBerry, Mac si Opera.
P.S.:Nokia 1310 o sa te distruga cum Ciac noris l-a distrus pe GodZila.
Android...mi-e teama ca un adversar mai puternic a aparut la rasarit.
http://cdn2.sbnation.com/......dscape.jpg
Nu știu de ce am impresia că va avea același succes ca Windows Phone, poate mai rău din cauza faptului că ar fi căutat doar de același segment de utilizatori Desktop ai aceluiași OS, care e destul de mic. Dar dacă se va vinde foarte ieftin, mai ales cu multă promovare în India, ar fi șanse
Dar tot Android va mai domina multă vreme, de bine sau de rău. Dacă puștanii prepubescenți sunt mai ales interesați de aplicații, jocuri gratuite cu duiumul. În niciun caz Ubuntu nu va fi adversar puternic al Android-ului, mai ales că apare prea târziu.
Eu văd iOS și Android OS-uri pentru uz general, pe când Ubuntu și WP îmi par așa mai pentru sectorul business.
E inca destul de devreme...dar au niste idei bune.
Au fost primii care au anticipat in ce directie se va indrepta piata.
http://www.youtube.com/watch?v=nei16gkVxpg
Dar...prea devreme.
Cumva la fel ca pe piața tabletelor când Bill Gates prezentase prin anii 2000 Windows XP Tablet PC Edition și era luat în râs că viitorul se va îndrepta tot mai mult spre portabilitate și după câțiva ani de zile vine nemaipomenitul vizionar Steve Jobs cu iPad-ul și deodată toată lumea cumpără jucăria asta scumpă și revoluționară?
Ubuntu se bagă exact unde nu-i fierbe oala. Vor și ei ca Microsoft un ecosistem Ubuntu în loc de Windows că na...cu ce să vină și ăștia mai nou? Mai ales că va fi nevoie de un hardware destul de high-end, pretențios dacă vrei să ai un OS de Desktop pe mobil. Gândește-te că dacă Microsoft renunță cu timpul la Windows 8 RT/Phone și vine cu o nouă versiune de Windows care se adaptează la fel în funcție de ecran/hardware ATUNCI unde se va îndrepta lumea, cel puțin acea lume care dă o căruță de bani pe telefoane, la Windows pentru că e Desktop-ul în buzunar cu toate facilitățile clasice ale unui sistem Windows sau pe Ubuntu, care e utilizat de câțiva utilizatori Desktop? Just saying...eu nu-i dau șanse mari.
Dacă Microsoft a eșuat așa mult pe piața mobilelor la cât potențial are WP nu văd cum ar veni Ubuntu cu ceva mai wow, mai ales că WP are deja un avans. Tot Android va mai domina o bună bucată de vreme. Microsoft are un potențial imens dar nu știe să se vândă consumatorilor. Nu știu, poate se va întâmpla să mă înșel, dar la cum văd categoria de vârsta majoritară care utilizează smartphone-uri și ce vor de la o asemenea jucărie... dacă Ubuntu nu va veni și pe hardware accesibil, ci doar pe din ăsta scump și performant atunci nu prea are șanse, tocmai de-aia Android a câștigat așa mult teren. Vine pe o varietate de modele.
Ubuntu a venit cu ideea...dar atat.
Cineva va veni, va prelua conceptul si va face un profit urias de pe urma lor.
Pentru ca asa merg lucrurile.
Sincer vad Microsoft ca cel mai potrivit sa faca pasul acesta.
Recent au cumparat diviza de telefoane de la nokia....deci orice e posibil.
Da, mă așteptam sincer ca Microsoft să absoarbă telefoanele Nokia. Și așa în ultima vreme trăiau în simbioză cu Windows Phone, care nu le-a adus deloc succes, ci o șansă și mai mare să rămână pe dinafară.
Ceva îmi spune că nu Microsoft va prelua ideea și va face profit pe urma Ubuntu. Tot Apple și Google vor veni cu șmecherii.
Îți dau un exemplu cu tabletele. Tabletele cu Windows XP păreau ceva ilar prin anii 2000 și în niciun caz ceva pentru utilizatorul casnic, utilizatorul de rând. Peste câțiva ani vine Apple cu iPad-ul și deodată apar consumatorii de toate categoriile, chiar și animale din grădina zoologică politică a României.
Anul trecut vine Microsoft cu tableta Surface, ceva clar peste iPad, dar tot fără succes! Și ca preț nici nu e mai scumpă cu mult având în vedere ce oferă.
Lumea tot nu e interesată de Microsoft. Teorii am mai multe, unele chiar mai cinice față de consumatori și o să mă abțin, dar Microsoft nici nu știe să atragă, nu știe să-și facă publicitate. De când e majoritatea lumii atrasă de calitate și nu de publicitate agresivă de la Google sau Apple care doar prezintă nimicuri? Măcar de atrăgea dezvoltatori 3rd party pentru mai multe aplicații pe Windows Store și era un plus pentru mulți consumatori. Așa WP în sine ca OS mi se pare excelent, nu perfect, că niciun OS nu e, dar îmi place mai mult decât restul rivalilor cum se prezintă. Să nu mai spun că cei mai mulți sunt ăia care se plâng că nu găsesc Bluetooth-ul sau e greu să pirateze niște chestii, dar de ce nu utilizează dom'le SkyDrive, un serviciu atât de bun și totuși atât de puțin popularizat? Și așa n-o să trimiți ceva prin Bluetooth altui telefon sau PC. Iar mai mult ca sigur ai Internet pe smartphone... ding ding! Microsoft vrea să utilizezi telefonul în felul lor. Unii au rămas cu alte concepții, concepții pe care Android nu le-a îndepărtat, de exemplu. Deci nu e mereu vorba numai de un număr aberant de aplicații(nefiind ceva de capul fiecăreia).
E adevarat din pacate....nu conteaza cat de bun e produsul, conteaza doar cum e promovat
Julyly2089 întreabă: