Dulciuri facute in casa sunt slabiciunea mosului este testata cu succes aceasta tactica de imbunare
Pai ar trebui sa ii spuna ca s-a spovedit la biserica si ca va fi cuminte si sa-l ierte pentru ca promite ca nu va mai fi rau si in schimb sa primeasca o cartela COSMOTE^_^
Ar trebui sa-i spuna Mosului ca isi va indrepta toate greselile facute. Oricine are dreptul la o a doua sansa.Ar trebui sa ii si demonstreze Mosului ca se tine de promisiune, adica va trebui sa fie mai cuminte Sa speram ca si Mosul, va da dovada de bunatate si ii va aduce lui Smiley ceea ce isi doreste
Daca Mos Nicolae i-a trimis o nuielusa inseamna ca-i stie fanteziile lui Smiley.Smiley poate sa-i puna la randul lui in scrisoare un bici
Cred ca Smylei ii poate scrie in scrisoare lui Mos Nicolae lucruri frumoase despre el de exemplu sa spuna ca a mai slabit ceea ce poate nu este adevarat, sau ar putea sa ii scrie in scrisoare ca este cel mai bun din lume ceea ce este si foarte foarte adevarat sau de fiecare data cand Mos Nicolae mai da pe la el sa-i lase si lui o gustare chiar daca el este cel cu dulciurile
Draga Mosule,
Am fost foarte cuminte anul acesta in ciuda faptului de ceeea ce mi-a oferit Mos Niculae. Presupun ca nu a fost mutlumit de deciziile mele la Vocea Romaniei. Imi doresc am parte de multa sanatate ca sa ma pot bucura de viata asa cum este ea: si cu bune si cu rele. Mai doresc si multa ferificre si dragoste celor dragi mie si sa am idei bune pentru viitoarele mele melodii. Iti voi dedica chiar tie urmatoarea mea melodie.
Mersi frumos mosule,
Fanul tau #1
SMILEY
Pentru ca Mos Nicolae mi-a adus o jordita, Mos Craciune, tu trebuie sa imi aduci cadouri.
Draga mosule, stiu ca nu am fost cuminte, dar... daca imi aduci ceva frumos iti dau o tableta + net
Simplu ii trimiti un Nokia 1600 si se va gandi ca tii la el si i-ai dat ceva cu care sa se apere
Sa puna nuielusa primita si sa scrie :
Draga Mos Craciun aceasta nuielusa am primit de la Mos Nicolae insa acum nu mai am nevoie de ea deoarece consider ca m-am cumintit asa ca vreau sa o duci inapoi la el pentru a o da unui copil rau in speranta ca se va indrepta ca mine. Dupa parerea mea la anul ar trebui sa eu aduca lui Bartos.
Si pune-i si o cartela Cosmote sa pot vorbi cu el si sa ii explic chiar lui ca m-am cumintit.
Iti multumesc si te astept si pe tine, sper sa fiu destul de cuminte incat sa primesc ceva bun.
Cu drag, Smiley.
Îi scrie scrisoarea iar acolo îi pune și o cartelă cosmote, își lasă numărul de telefon pe foaie ca să il sune moșul.
Pai....mai bine nu-i scrie nimic! si se duce si isi cumpara ce vrea el ) )
Sa puna inapoi nuielusa si sa-i ceara lui Mos Craciun sa-i spuna o vorba buna lui Mos Nicolae.
Sa nu se mai certe cu nimeni. sa faca multe prajituri si in scrisoare sa scrie mos craciun te rog sa ma ierti iti dau carnati fierti c-am facut pozne si-am latrat ca un caine la luna la stele la visurile mele o e o e o e.
Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor! ii trimite in avans prajiturelele si laptele cald. Sigur e nevoie de asa ceva in Laponia.
Pai, in primul rand, ar trebui sa ii returneze lui Mos Nicolae nuielusa, daca tot nu planuieste sa o foloseasca.
Cat despre Mos Craciun, poate ii trimite in avans prajiturelele si laptele cald. Sigur e nevoie de asa ceva in Laponia.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: