Pai, in primul rand, ar trebui sa ii returneze lui Mos Nicolae nuielusa, daca tot nu planuieste sa o foloseasca.
Cat despre Mos Craciun, poate ii trimite in avans prajiturelele si laptele cald. Sigur e nevoie de asa ceva in Laponia.
Praf de stele si clinchet de zurgalai,un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor!
Cateva gutui aurii cu puful gros,o ulcica cu vin fiert aromat cu scortisoara si semineul cu focul aprins,arzand vesel de bun venit!
Lumanari palpaind molcom in asteptarea lui si liniste de picioruse goale care pandesc sub plapumioara venirea lui pretentioasa!
Multe ar mai fi de spus,dar sa nu exageram.
Sa-si puna costumul cel nou, lumina in suflet, sclipiri in privire si zambet pe buze si sa-l intampine cantandu-i "Acasa". Poate ii schimba domiciliul lui Mos Craciun pentru totdeauna!
Ho, ho, ho!
Io zic sa-i zica ca o parte din cadouri o sa dea la copii nevoiasi si la cei cu handicap
In primul rand sa nu-i aduca o nuielusa, in al doilea rand sanatate si in al treilea rand un wii sau un xbox.
Draga Mos Craciun, stiu ca nu am fost un om foarte bun, dar promit ca ma indrept, as vrea pana la craciun, nu de fapt tot timpul de acum incolo o sa fiu un om mai bun, stiu ca ai mai auzit aceste vorbe de la multi oameni si as vrea chiar sa-ti cer sa ai incredere in mine. Si daca nu ti-as cere prea mult arata-mi care este jumatatea mea. Si sanatate, daca ai sanatate cu timpul le faci pe toate.
Cu drag,
SMILEY
Sa schimbati mentalitatea oamenilor prosti care se afla in tara, romanii sa fie ca strainii mai calmi, intelegatori si linistiti nu ca animalele din jungla.
In asteptarea lui Mos Craciun
Frunzele ce bradul face
Poarta numele de ace.
O beteala eu atarn,
Intr-un mic brad de Craciun.
Bradu-i plin de cerculete,
Ce se cheama globulete.
Mosul pune cat incap
Jucariile in sac.
Are-n sac pentru copii
Multe, multe jucarii
Si mai ales bucurii.
Daca mosul vine-acum
Spun ca-i seara de Ajun.
Bradul e impodobit,
Sarbatoarea a sosit,
Chiar si eu m-am pregatit,
Pentru Mosul mult iubit,
Care va intra pe horn
Atunci cand copiii dorm.
Pe de alta parte,
Mos Craciun cu plete albe
De plecare se gateste
Iar cu fanul cel mai bun
Renii dragi el isi hraneste.
Prin ograda si prin casa,
Spiridusii forfotesc
Unii mai citesc scrisori
Altii daruri pregatesc.
Mi-a soptit acum in taina
Spiridusul cel mai harnic:
Draga puiule,
Acum Mosul scrisorica ta o are
Cu mana tremuranda
Si cu ochii-nlacrimati
El o citeste:
Sa puna inapoi nuielusa si sa-i ceara lui Mos Craciun sa-i spuna o vorba buna lui Mos Nicolae.
Sa nu se mai certe cu nimeni. sa faca multe prajituri si in scrisoare sa scrie mos craciun te rog sa ma ierti iti dau carnati fierti c-am facut pozne si-am latrat ca un caine la luna la stele la visurile mele o e o e o e.
Draga Mos Craciun Recunosc Ca Am Fost pe jumatate rau Dar daca vrei sa imi aduci Ce imi doresc Visele o sa ti le implinesc Si cuminte Eu Voi Fi Voi incerca din adancul inimii Cu Drag Smiley
Draga Mos Craciun, vreau sa iti spun ca imi cer scuze pentru greselile facute si iti promit ca voi fi cuminte si mi-as dori o tableta :p
Să-și deie seama că sa purtat rău și să-l roage pe Moș Crăciun a în anul viitor să se comporte mai frumos ca să nu primească nuielușa de la Moș Nicolae.
Sper că v-am ajutat.
Draga Mos Craciun, stiu ca nu am fost foarte bun, dar promit ca o sa ma cumintesc.Tot timpul de acum incolo o sa fiu o persoana mai buna, stiu ca ai mai auzit aceste vorbe de la multi si as vrea sa-ti cer sa ai incredere in mine. Si daca nu iti cer prea mult arata-mi care este jumatatea mea. Multumesc frumos.
Cu drag,
SMILEY
Smiley,chiar daca nu ai fost cuminte,
Mosul te va tine minte,
El e bun si iertator
Si un bun ascultator.
Ce-ai putea sa-i ceri,
Stai putin sa-ti spun
Ganduri bune si iubire,
Presarat cu fericire
Un bradut impodobit,
De vise acopirit
Praf de stele, insotit de acadele,
Sanatate si pupici,
Si putin sclipici...
Zambete la orice pas,
Insotit de un lampas
Un CD de portelan,
Impreuna cu un ciocan...
Imi doresc o nuielusa noua, o tableta, idei de melodii noi si un ren cu nas rosu
Stiu, n-am fost cuminte...si de-asta imi doresc sa ma ierti! Draga Mos cu barba alba si cu inima de foc imi doresc, sanatate, iubire si o cartela COSMOTE caci este cea mai buna retea cu cele mai bune servicii ca sa le spun prietenilor mei tot ce-mi trece prin cap. Sper ca ma vei ierta
Cu drag,
Păi mai întâi adaugă 2 lingurițe de iubire, puțină esență lingușitoare (nu în exces, poate provoca diabet) gen: WOW, Moșule, tu ești idolul meu, vrei să-mi dai un autograf? Apoi poți să-i promiți că o să fii mai cuminte anul acesta. (Se adaugă și puține promisiuni, după gust.) Scrisoarea se va încheia cu 'Următoarea melodie ți/o dedic ție' și... PRESTO!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: