In primul rand, este pe 21 decembrie, iar in al doilea rand, asta e o prostie fara de margini. De fapt se incheie un calendar maias.(in fiecare an)
Ba, tu esti prost? Ok, am vazut eu lumii, dar tu inca nu sti ca exista luni cu 30 de zile si luni cu 31 de zile. Cat de sa fi?
Nu este adevarat! In biblie se spune ca nimeni nu va sti momentul cand v-a venii.Bafta
S-a schimbat cumva data si eu am ramas in urma? fratilor nu e bine ce faceti, instiintati pe toata lumea nu ne lasati pe din`afara
Intr-un final cred ca asta a fost mai mult o intrebare capcana, initiatorul stia ce se va intelege la prima vedere (asa cum am inteles si eu prima data), asta-i lectie : cititi cu atentie intrebarea inainte de a raspunde la ea!
Bai,ascultati! cum sa vina de atatia ani sfarsitul lumii? S-a spus ca vine in 21, acum zic ca vine pe 31... voi mai credeti in asa porcarii? mayasii spun ca vine peste 100 de ani asa ca nu va speriati(^_^). Stati linistiti pana peste 100 de ani, abia atunci framantativa
E pe 21 si nu cred ca este adevarat cea cese zice.Eu am incredere doar in Dumnezeu si nu in telivizor.
Frate ai indraznit sa vb asa cu mine? Am citit-o cu destula atentie.Si cred ca te-ai incurcat e 21 si nu 31 si nu este adevarat!
Gatya team raportat!
Hai ma ca nu am timp sa stau sa vb ca cei care spun lucruri jalnice!
Nu, sunt doar niste aberatii, nimeni nu stie si nici nu va sti cand va veni acesta. cu exceptia lui Dumnezeu
Nu poti sti niciodata cand vine sfarsitul lumii, doar Dumnezeu stie si in plus tocmai am trecut de unul asa ca hai sa petrecem
S-a mutat data? Parca era pe acum e pe?
Oricum eu una nu cred in astea! Numai Dumnezeu stie cand va veni „sfarsitul lumii"
Nu vine au zis ca vine in 1999, 2002, 2008, pe 21 decembrie 2012 si acum pe 31 pana acum eram terminati de tot
sper ca ti-am raspuns pe plac la intrebare
Aberatii! Sfaristul lumii nu va exista! Dumnezeu are o soarta hotarata pentru fiecare dintre noi! TOTI LA TIMPUL LOR..nu toti deodata
Prostule. A scris lunii.
Gresala mea! nu cred ca trebuie sa folosesti jigniri! App sunt fata )))))) *Raluutsa* te puup
Suntem in 22 dec si nu a venit
Sault WQT se zica ca sfarsitul lumii vine pe 21 decembrie si nu este adevarat pentru ca eu traiesc si acest mesaj este trasmis pe 21/12/2012 si numei Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii
dennis17 întreabă:
Venerabilul întreabă: