Nu stie nimeni nimic, numai Dumnezeu, poate va fi poate nu, intrebarea e, esti pregatit sa-ti vezi Dumnezeul?
http://www.divinerevelations.info/....../index.htm
Vegheaţi, dar, căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.
Matei 25:13
Bine ca n-ai scris... sfârșitul lumii!
Măi, pe 31 decembrie "vine" sfârșitul anului!
Aberatii! Sfaristul lumii nu va exista! Dumnezeu are o soarta hotarata pentru fiecare dintre noi! TOTI LA TIMPUL LOR..nu toti deodata
Userul lunii august, la sfarsit de luna se cere cate un sacrificiu oricum.
Eu stiam de 21 decembrie! Si nu, nu va veni sfarsitul lumii! Pe 21 decembrie va fi solstitiu de iarna si nimic mai mult!
Ma, astia zic ca cica pe 21 vine sfarsitul lumii Mai naspa e ca ma prinde la munca (ora 13.11)
O sa mor pentru tara si popor.
L.E: e adevarat, pe 31 vine sfarsitul lunii Daca nu murim pe 21
Eu zic ca pana vine sfarsitu lumi copii copiilor mei vor avea 888 de ani )
Hai să zicem că anul e deja sacrificat. Tu ce ai fi dispus să sacrifici? Excludem... purcelul !
Timpul pierdut sa ma gandesc la astA? purcelul nu se sacrifica, se exorcizeaza si apoi se papa cu muraturi
Câţi inapţi au citit lumii în loc de lunii
Ori lumea nu e atentă când citeşte întrebările, ori e din cauza sutelor de întrebari despre sfârşitul lumii ce s-au pus în ultima vreme.
Lasă-l pe Hombre să-și exorcizeze caprele (oricum e mereu prezent la "religie"), nu exorciza tu purcelul, eu zic sa sacrifici un pic din avatar, să scrii si tu acolo... Father says Yes GIRLS
De ce n-aș fi? "Eu nu mă tem de Dumnezeu, căci îL iubesc. Iubirea adevărată alungă teama!"
dennis17 întreabă:
Venerabilul întreabă: