anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o legenda despre Stefan cel Mare care zice ca voievodul nostru sfant a avut multe iubite si ca unele din ele chiar i-au facut si urmasi din flori.Acuma amanunte nu prea se cunosc,dar probabil ca Maria-Sa obisnuia sa mai consoleze vaduve ale caror soti pierisera de iataganul dusman,sau poate ca unele doamne aveau barbatii inca in viata,da` ii mai trimitea domnitoru` prin misiuni speciale,la numarat turcii, ca sa-i tina ocupati departe de familia lor…
Bun.Intrebarea mea este - credeti ca Domnia-Sa avea atata succes la femei pentru ca era genul de barbat ``bad guy``?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am văzut și bărbați cu trident la fel de mare ca și statura, adică, n-am văzut, îhh nu dau explicații.
Și-apoi, de unde ai scos-o că Ștefănică era băiat rău? Din contră, era bun, își apăra țara.
Acu', să-ți spun ceva ca de la femeie la bărbat. De vină e mustața. Nu vezi ce sexi e? Să te tot gâdile între mhm. Și nu e doar mustața, avea el ceva, și avea destul, că pe je mă domină numai uitându-mă la imaginile din cărrrțile de istorie. Eu, mofturoaă din fașă și sunt atrasă de el, de ce să nu le fi păpat între șale pe femeile din trecut? Mă iau căldurile. Ptiu, la ce mă gândesc și eu, spovedi-m-ar Ștefan...

19 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toti erau bad guy atunci, cate dintre ele crezi ca au vrut de bunavoie? Crezi ca putea cineva sa se opuna conducatorului?

| aditimus a răspuns:

Oare de ce ii spunea Stefan? Da doar pentru ca era conducator avea si succes!

| Digital112 a răspuns:

Stefan cel Mare avea tot pentru ca era Stefan Cel Mare
http://i.imgur.com/Q14zxa3.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a dus vorba că era "MARE" și nah, femeile trebuiau să verifice. whistling

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E o varianta...
Pentru ca se spune despre el ca era mic de statura, iar astia mai micii se pare ca au alte lucruri de dimensiuni mai mari.
De fapt si despre aia cu talpa piciorului mare se zice ca ar avea aceeasi problema.
In fine, ideea era alta...Deci daca si pe vremea aia femeile erau atrase de baieti rai...
Asta ma framanta pe mine la ora asta, n-am ce sa fac, fiecare cu dilemele lui...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Digital112):

Asta seamana mai mult cu Vlad Tepes, dar daca tu zici ca-i Stefan cel Mare, te cred.Prea o spui cu foc.

| Digital112 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar seamana.

| VerdeLila a răspuns:

Sfant pe naiba! a preacurvit si a omorat oameni si este sfant ca a construit biserici..peste sute de ani il vor vedea strastranepotii nostri in calendar si pe Behehecali.Asta ar fi alta idee. La ceea ce intrebi tu acolo, putem doar sa presupunem. Cred ca femeile nu aveau puterea de contrazicere a barbatului; erau 100% indoctrinate, dar... uite asa in zilele noastre sunt si barbatii *** mwahaha razbunare!

| sublime89 a răspuns:

Era masculul alfa al Moldovei. Cred ca asta e destul. Nu a mai contat ca era si scund.

| Kaℓi a răspuns:

Hm, sunt multe posibile raspunsuri.
De exemplu, cum zice Efzy. Sau poate nu avea el atata succes, dar inca de pe vremea aia se importau obiceiuri occidentale, si o fi beneficiat si el de "dreptul seniorului"...
Mai e posibil ca barbatii din vremurile alea, destul de tulburi si zbuciumate, sa le zica sotiilor lor uneori: "du-te, nevasta, in audienta la Voda, ca e liber un post de logofat... dar vezi si ia-ti budigaii aia noi de la Stambul si fa-ti baia lunara inainte..."

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Da.Foarte interesant si punctul tau de vedere.O sa revenim asupra acestui aspect intr-o intrebare viitoare, mai exact vom discuta despre proxenitismul contemporan, unde fetele de ``la Spania`` produc bani ca sa isi cumpere baietii jante din aliaj de 800 de euro setu`, la ML-urile si X5-urile de neam prost…
Am si un titlu - ``Proxeneti odihnindu-se``, inspirat dupa celebru tablou a lu` Camil Ressu…

| DeathIncarnate a răspuns (pentru VerdeLila):

Tu ai fi preferat sa se lasa el omorat cumva?rolling on the floorce gandire e asta ba frate?!

| VerdeLila a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Gandirea asta a mea care te amuza pe tine atat de tare de bati cu pumnii pe podea este ca nu merita sa fie numit sfant.

Nu e sfant, oricum

| VerdeLila a răspuns (pentru DeathIncarnate):

Inseamna ca nu mi-ai inteles continutul primului raspuns, dar nu ma iau de tine, ca mi-e teama de ce nume si poza ai.

laughingsunt inofensiv pe internet nu pot rani omamenii;(

| Mayar a răspuns:

Sunt de acord cu suntserios - Cine crezi ca se punea opune? Chair se zice ca era mic si a dracului - ca omora imediat cand se supara.
Era un prapadit, o bruta ucigasa. Degeaba a construit el manastiri ca numa sfant nu a fost. Oooo, de eam eu atunci, il rezolvam eu sa nu ma ipoate intretine relatii intime cat o trai el!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

Am inteles...
Bine - nu chiar din prima, dar ai pus ``Oooo`` -ul ala si m-am prins intr-un final...
Aveti voi o problema cu partile noastre alea mai sensibile, n-ati gasi si voi alte metode de razbunare - sa ne taiati o ureche, sa ne rupeti un deget, sau sa ne spargeti nasu`...

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

MAi, daca Stefan nu si-o putut tine chestia in pantaloni, ci sa profite de femei pur si simplu ca asa avea el chef si ca era conducator - merita sa ia o 'pauza' permanent, daca ii asa un mizerabil! Daca tu ai fi fata, ai gandi la fel.
Serios, daca ai fi fata, ti-ar placea sa fi violata? Io nu cred