Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

E seara de ajun si te uiti la TV. Pentru ca are minute nelimitate, Smiley te suna si te roaga sa ii povestesti tot, tot, tot ce se intampla in Singur Acasa. Cat rezisti?

272 răspunsuri:
| LittleBugsBunny a răspuns:

Nu rezist incep si barai in telefon si spun ca nu am semnal ca trebuie sa ma duc la magazin ca am un proiect la scoala de facut etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rezist tot filmul.

| Lavii007 a răspuns:

Probabil pana mii se descarca telefonul. laughing

| Rebecca123 a răspuns:

Destul de mult doar e smiley laughing)

| 718 a răspuns:

Depinde de dispozitia mea. presupun ca o sa-i fac un mic rezumat si daca ar vrea sa stie mai mult i-as spune sa se uite la film

| aly1alyca a răspuns:

Rezist destul de mult! Sunt obisnuita laughing

| alexandrubogdan2002 a răspuns:

Eu? Pentru Singur Acasa as sta zile, ore, saptamani sa ii povestesc cel mai frumos film vazut in viata mea. In fiecare an ma uit si nu ma pl, ictisesc.Este cel mai tare film.

| AlexIsAnAI a răspuns:

Cum telefonul meu e o cărămidă și are baterie (aproape) nelimitată, tot filmul și apoi îi cer banii de factură.

| Mădă0611 a răspuns:

Cat tine filmul, daca rezista el atat devil; nu obisnuiesc sa retin nume, asa ca personajele o sa fie: ala, aia, ala gras, ala inalt, aia cu porumbeii, vecinu, vecina, ala cu parul lung, aia rea, colegu' lu' aia rea, frat'so, sor'sa, (prescurtari, ca doar e live) s.a.m.d.

| stlucian a răspuns:

Poate sa fie si alt film si cum nu sunt un bun povestitor il rog sa se uite singur ca e mai de efect.Cred ca are un telefon performant, nu ca al meu big grin

| Sorinacio a răspuns:

Imi dau seama ca el nu ma suna ca sa-i povestesc ce se intampla in film, el vrea sa vorbesca special cu mine. In orice caz ii voi spune ca in seara asta nu ruleaza Singur Acasa.

| an0therkid a răspuns:

Destul
dar mai bine vine la mine impreuna cu familia lui si ne uitam cu totii la film

| Boogie12 a răspuns:

Rezist pana cand mi se termina bateria la telefon sau pana cand i se termina luiwinking

| Ge3orGexD a răspuns:

Pana il plictisesc laughing big grin

| Elenamiki a răspuns:

Ii spun tot ceea ce se intampla :3 nu ma deranjeaza.

| Anonymous1995 a răspuns:

Pana ii zic tot ce se intampla in film big grin

| Didishorr a răspuns:

Se satura el pana termin eu.

| Axente_Gabriela_1997 a răspuns:

Pentru Smiley o sa rezist pana termin tot filmul de spus! :*

| BountyWG a răspuns:

Rezist si eu si telefonul

| Bella1love a răspuns:

Rezist pana la finalul filmului ca sa ma sune si pentru Singur Acasa 2, 3 si 4

| radu0506 a răspuns:

Putin, incep sa ii povestesc, dar, peste 5 minute, incep sa-l intreb de viata lui si de alte prostii ca sa scap.

| Lorelei2121 a răspuns:

Nu prea mult, ii zic sa imi dea si mie minute nelimitate sa il sun pe Bartos. Poate el nu ma pune sa ii povestesc tot ce se intampla in Singur Acasa.

| georgica955 a răspuns:

Nu o sa tina destul de mult pentru ca vedeta laughing)))

| Diana8202 a răspuns:

As incepe sa ii povestesc tot filmul, dar probabil o sa mi se descarce bateria la telefon.

| Andrei2991 a răspuns:

Habar nu am... 30-40 minute cred.

| Raluca_Ralu_1996 a răspuns:

Pana ce termin big grin big grin

| StewartCassie a răspuns:

Rezist eu, n-am treabalaughing Imi place sa vorbesc, deci asta nu-i o problema ...numai sa nu ma apuce somnul...big grin

| PrivateUsername12345 a răspuns:

Cat ma tina bateria :S

| Sarj a răspuns:

Pana se plictiseste

| OnuOnulică a răspuns:

Maxim 3-4 ore...

Întrebări similare