Nu rezist incep si barai in telefon si spun ca nu am semnal ca trebuie sa ma duc la magazin ca am un proiect la scoala de facut etc
Depinde de dispozitia mea. presupun ca o sa-i fac un mic rezumat si daca ar vrea sa stie mai mult i-as spune sa se uite la film
Eu? Pentru Singur Acasa as sta zile, ore, saptamani sa ii povestesc cel mai frumos film vazut in viata mea. In fiecare an ma uit si nu ma pl, ictisesc.Este cel mai tare film.
Cum telefonul meu e o cărămidă și are baterie (aproape) nelimitată, tot filmul și apoi îi cer banii de factură.
Cat tine filmul, daca rezista el atat ; nu obisnuiesc sa retin nume, asa ca personajele o sa fie: ala, aia, ala gras, ala inalt, aia cu porumbeii, vecinu, vecina, ala cu parul lung, aia rea, colegu' lu' aia rea, frat'so, sor'sa, (prescurtari, ca doar e live) s.a.m.d.
Poate sa fie si alt film si cum nu sunt un bun povestitor il rog sa se uite singur ca e mai de efect.Cred ca are un telefon performant, nu ca al meu
Imi dau seama ca el nu ma suna ca sa-i povestesc ce se intampla in film, el vrea sa vorbesca special cu mine. In orice caz ii voi spune ca in seara asta nu ruleaza Singur Acasa.
Destul
dar mai bine vine la mine impreuna cu familia lui si ne uitam cu totii la film
Rezist pana cand mi se termina bateria la telefon sau pana cand i se termina lui
Rezist pana la finalul filmului ca sa ma sune si pentru Singur Acasa 2, 3 si 4
Putin, incep sa ii povestesc, dar, peste 5 minute, incep sa-l intreb de viata lui si de alte prostii ca sa scap.
Nu prea mult, ii zic sa imi dea si mie minute nelimitate sa il sun pe Bartos. Poate el nu ma pune sa ii povestesc tot ce se intampla in Singur Acasa.
As incepe sa ii povestesc tot filmul, dar probabil o sa mi se descarce bateria la telefon.
Rezist eu, n-am treaba Imi place sa vorbesc, deci asta nu-i o problema ...numai sa nu ma apuce somnul...