Nu rezist deloc , il intreb care este adevaratul motiv pentru care m-a sunat
Cam jumate de ora maxim..mai mult de atat nu cred..imi caut ceva de facut pentru a suporta chinul incontinuare
Ma straduiesc sa rezist tot filmul. toata lumea ar trebui sa stie filmul Home Alone.
Oricat e nevoie.In primul rand cu minutele nelimitate, e o placere sa vorbesti la telefon, mai ales cu Smiley, fiind un artist pe care de fiecare data cand il ascult, ma duce cu gandul ..acasa,de aceea este chiar in varful preferintelor mele printre cataretii romani, chiar si din strainatate, si cel mai important pentru ca sunt sarbatorile, si nu ai cum sa nu te bucuri impartasind cu toti cei dragi cel mai frumos film de Craciun. Asadar, rezist cat vrea el, la toate partile, cat tin Sarbatorile, cat e nevoie.
Aproape tot filmul si daca nu pot tot filmul sa rezist ii spun sa dea pe net
Nu stiu cred ca ia-s spune cu drag tot si as avea emotii pentru ca Smiley este unul dintre cei mai buni cantareti ai romaniei si cred ca in loc sai povestesc tot i-as spune ca vreau sa ii trimit un mesaj din cauza emotiilor
Nici un pic spun ca n-am baterie si nu gasesc incarcatorul(folositi si voi scz.merge eu o tot folosesc)
Nu cred ca trebuie sa ii spun nimic, deoarece la cat de mult a dat ProTv-ul seria Singur Acasa, e imposibil sa nu fi vazut macar un film din ea.
Maxim 3 secunde! Sau ii spun ca nu am televizor fiindca vor sa ma rapeasca extraterstrii... si ii inchid
Rezist extraordinar de mult si ii povestesti cu cea mai mare placere si daca nu mai ai idei inchizi.
Iar scuza este simpla a murit bateria.