Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

E seara de ajun si te uiti la TV. Pentru ca are minute nelimitate, Smiley te suna si te roaga sa ii povestesti tot, tot, tot ce se intampla in Singur Acasa. Cat rezisti?

272 răspunsuri:
| davidove a răspuns:

Nelimitat. stiu filmul pe de rost iar smiley e cel mai tare

| Mihaescu_Daniel_1988 a răspuns:

Nu stiu cat poate rezista Smiley. Florin Piersic nu a reusit sa asculte tot.

| vrabiuta a răspuns:

Daca am stare stau cu el de vorba pana se termina filmul, dupa care il invit la mine sa mai vorbim si despre altele, daca nu am chef stau cu el de vorba pana ma plictisesc dupa catre ii spun cat de sincer pot ca nu mai am stare si ca mai vorbim

| Andreea452 a răspuns:

Rezist pana termina cu intrebarile sau il fac eu sa termine cu intrebarile laughing.

| St_Tedy_1974 a răspuns:

Probabil pana am pana de curent!

| Bizau_Claudiu_1996 a răspuns:

Cat am de zis

| adelina6111999 a răspuns:

Daca nu ma enerveaza cu intrebari stupide de genul si a fost fain, nu a fost plictisitor, cum o chema pe actrita/actorul care o/il joaca persoajul principal si daca ma lasa sal povestesc tot filmul si nu ma intrerupe deloc rezist tot filmul daca ma deranjeaza nu rezist nici 2 minute chier daca e smaili daca e un prieten bun tac si inghit

| BogdantheDreamer a răspuns:

I-as spune: Frate ai tu minute nelimitate dar bateria telefonului meu din epoca bronzului e limitata.

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Nu foarte mult probabil ma pierd si spun prosti ☺

| claudytza01 a răspuns:

O sa ii povestesc tot filmul pana nu mai am baterie:d

| PiersicutaDeea90 a răspuns:

Mai mult de 30 de minute, doar e Smiley! big grin

| alidod a răspuns:

Îmi schimb numărul de Telefon că nu mai rezist, Dar eu nu mă uit la Singur Acasă, ci la Suleyman Magnificul si îi voi povesti tot!

| cristimaz a răspuns:

Tot

| iondion a răspuns:

Ii recomand sa caute pe posturile tv, sigur va gasi filmul in seara de ajun pe vreun post - si deci il va vedea live!

| AlinaValentina97 a răspuns:

Maxim 5 minute laughing

| arinusa12 a răspuns:

Ii zic sa vina la mine sa ne uitam poate popcorn ceva de rontait samburi etc...

| AndreeaAnghel2411 a răspuns:

Pana cand se termina filmul logicwinking

| Latinmoon a răspuns:

Sincer rezist sa-i povestesc tot tot absolut tot sunt o persoana foarte foare rabdatoare.winking

| VladHelp a răspuns:

Ii spun ca sunt constipat de la cozonacul cu rahat si inchid apoi opresc telefonul.

| LoveTheWorld54 a răspuns:

Sincer prima data la-s intreba ce parte sa ii povestesc si dupa aia i-as face un rezumat din film de vreo 10-15 minute si daca mai vrea sa ii povestesc inchid telefonul laughing

| romania1234 a răspuns:

Pai era o familie de multi copii care sau trezit dimineata tarziu si au uitat sa ia unul dintre copii.Cand erau in avion si-au dat seama ca Kevin era acasa singur.Parinti fac tot ce pot dar nu prea pot sa ajunga repede la el. Intre timp erau hotii pe nume "banditi umezi" care au venit la el acasa. Acestuia la inceput i-a fost frica dar dupa a facut un plan astfel incat sa-i doboare pe hoti. Pe cand parinti lui nu mai stiau ce sa faca Kevin era acasa punandu-si planul in aplicare. Dupa ce i-a doborat pe hoti imediat au venit si parinti lui disperati. P.S asa se cam intampla in toate filmele "SINGUR ACASA 1, 2, 3, 4"

| unconnected a răspuns:

E cam putin probabil ca Smiley sa ma sune.Totusi, daca acest lucru s-ar intampla, probabil ca voi rezista o ora, cel mult, avand in vedere ca e Ajunul Craciunului.

| Codreanu_Tudor_1972 a răspuns:

Cat potlaughing))

| Ion_Chiriac_1996 a răspuns:

Rezist pana la final mi-a placut filmul si imi face mare placere sa il povestesc

| Lumeaîn3D a răspuns:

Ii spun ca in momentul de fata maninc tort si ca nu pot vorbi cu gura plina,, Si il voi intreba daca vrea si el :3

| nistor12 a răspuns:

Rezist foarte mult..Doar Smiley e idolul meu in materie de muzica...I-as povestii tot oricand.

| Lexu12 a răspuns:

Pana se termina filmul, apoi sa mai doarma si el

| Maria_alexutza_1993 a răspuns:

Tot filmulwinking

| Marylol a răspuns:

10 min dupa care mi se termina bateria

| ionutza2001 a răspuns:

Singur acasa e un film super, o sa rezist foarte mult pentru ca imi place Smiley si cantarile lui.

Întrebări similare