Tot filmul. Plus il voi intreba deseori,, ai inteles?'',, intelegi ce spun?'',, mai il ti minte pe ala care(.)?'' doar ca sa ii aud cat mai des vocea
Povestire pe scurt. Ori il chem la mine sa ne uitam pe internet. Sau daca e seara eu nu am baterie. Sau cum e un prieten bun ii povestesc tot. Pe bune? Cine nu stie filmul Singur Acasa? Apropo: Sunt mai multe parti din film.
Da as putea dar cam nu stiu cat ar dura dar da as faceo si apropo nu rezist mai mult de vreo 4-3 ore
Atata timp cat are minute nelimitate.Ii povestesc tot ce se intampla bineinteles daca nu adoarme in timp de ii povestesc..Si daca mi se descarca bateria fug repede si il pun la incarcat
Tot filmul Nu pentru ca e Smiley sau ceva
Dar ma pune sa-i povestesc in timpul filmului..nu dupa, deci ii povestesc tot filmul.
Rezist tot filmul si in caz ca se termina bateria imi mai iau ua deja incarcata si le schimb. daca ii spun lui smiley cu siguranta nu obosesc.
Ii povestesc putin cat sa il fac curios apoi ii spunca daca vrea sa stie mai multe trebuie sa vina sa ne uitam impreuna
Oricum sunt genul de persoana care vorbeste foarte foarte foarte mult si m-as bucura ca as avea cu cine sa povestesc timp de cateva ore. Deci sunt obisnuita sa povestesc mult. De rezistat, rezist eu, pentru ca am antrenament!
Pana se descarce telefonul sau ii povestesc jumatate din film si il chem la mine dupa.
Ii spun fiecare amanunt de la inceput pana la sfarsit si radem impreuna la telefon.
O sa incerc sa rezis tot filmul si sa ii spun tot ce se intampla dar bineinteles cu castile in urechi
Rezist sa.i povestesc toate patru parti...ador sa povestesc si sa vorbesc nu m.as plictisi deloc