| MâţulMov a întrebat:

E timpul sa mai pun si eu o intrebare la T/A.
Stiu ca multi dintre voi o sa ziceti cine d***u sunt, si ca sa fiu sincer nici eu nu mai stiu, asa ca lasati-mi putin timp de gandire ok?
Am vazut ca mai sunt cativa useri mai vechi care n-au murit inca (dah, si eu sunt destul de batran, am crapat dar am folosit skillu' de reinviere) si vreau sa ii salut.
Cum ii cheama? Lasa-i ca se stiu ei/ele care.
Am vazut o intrebare putin mai veche in care se spunea ceva de razboiul nazistilor, si vreau sa stiu si eu ce gaze ati mai omorat cu toporul?

La mine in oras ii soare si eu stau in casa si scriu baliverne, mdaaaa creeierasului ii place sa scrie astazi...
In fine, ma cam saturai sa ma dau cu capu de pereti in speranta ca voi mai gasi vreo gluma seaca sa o strecor pe aici asa ca inchei cu o intrebare. Apropo nu-mi multumi ca s-a sfarsit, asta daca inca mai citesti. In fine, intrebarea.
Aseara cand sa ma culc, am vazut ca un paianjen se dadea jos de pe tavan cu ajutorul panzei asa ca am incercat sa il opresc si sa il omor, ca asa sunt eu, mai sadic, idea e ca a cazut pe covor si de atunci nu l-am mai vazut.
M-am speriat putin dar apoi am zis ca nu e nimic si m-am culcat.
Credeti ca in timp ce dormeam a intrat in mine prin gura/nas/urechi? Sau doar s-a cuibarit langa mine si ursuletul meu in pat? Sau poate char mi-a posedat ursuletul de plus sad
Saaaaau poate nemernicul s-a ascuns dupa dulap si asteapta momentul potrivit in care sa iasa si sa ma sperie crying
Imi e prea frica sa ma uit!

P.S. : Ma doare mana.

10 răspunsuri:
| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Mosule, nu iti citesc tot postul ca e mult si inutil, dar as vrea sa te incurajez cumva: Acel "dah" te intinereste la minte cu 50 de ani!

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Ti-a intrat in creier.

| Musique a răspuns:

Hai salut Criastiane.

| MâţulMov explică (pentru DomnişoaraClannad):

Cat timp mai am pana mor? Vreau sa stiu ca sa ma duc in padure sa mai omor cativa mistreti ca sa pot face lvl pentru a ma putea reinvia din nou cand mor

| Furculingură a răspuns:

E în frigider. Îţi mănâncă rezerva de spanac.

| єχcєєℓ a răspuns:

Interesantă întâmplare.Să îți spun ce am pățit eu. Vorbeam într-o zi cu o fată la telefon și în sufrageria mea de pe balcon vine ditamai viespea sau nu știu ce era dar era hidoasă x_x.M-am speriat îngrozitor și scoteam sunete care mai de care mai ciudate(excitante) și am luat repede ceva și am prăpădit-o de geam(cred că am spart și geamul) și în tot acest timp fata respectivă se amuza la telefon încât și-a înghițit saliva...

Și ca să îți răspund la întrebare stai liniștit că vei muri în chinuri.

| MâţulMov explică (pentru єχcєєℓ):

Esti baiat sau fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm thinking
*proceseaza*
Destul de carismatic.hee hee

| єχcєєℓ a răspuns (pentru MâţulMov):

Băiețel
batting eyelashes

| MaliciousDeath a răspuns:

Probabil doar si-a depus ouale in urechea ta interna si a plecat.