I dau foc, iar cat timp toate fanele imi calca in picioare familia incercand sa ajunga la bieber, eu fug.
NUuuu... *continua asa cat dureaza melodia Baby*
Huuh, am scapat, n-am auzit nimic.
Ma ascund intr-un colt si incep sa plang pana din lacimile mele se face o inundatie si gayber moare!
Sper ca mi se va da si un pistol la mine
Ma leg din nou la ochi...si imi iau adio de la viata Soarta cruda.
In primul rand imi pedepsesc familia/prietenii si ii pun sa stea la colt. Apoi sar pe scena si ii fur microfonul. In cel mai bun caz il strivesc cu una din boxe si voi trai fericita pana la adanci batraneti.
Imi sun un prieten si ii zic sa aduca un pistol de ziua mea acolo
Mai departe nu va pot spune, doar unul din noi va ramane viu
Eu in locul tau asi lua pistolu si la-si inpusca decat sa ma omor eu :d
Pai... Sa ma gandesc *Se aprine beculetul* asta iasi face eu :
http://i.imgur.com/t5VtH.png
Nu prea suna a fan cuvintele "oroare", "enervati", "scapati cu viata", "m-as lasa lovita de masina"...
II folosesc pe ai mei drept casti.Deconectez microfonul lui si il activez pe al meu.Si incep:
-Atentiune fani Gayber,Se vand figurine,poze cu autograf, ochelari, lenjerie si cornite cu Gayber la jumate de pret!
Si gata!
Asemanarea dintre fanii lui şi cei care pretind că îl urăsc este că toţi poenesc de el.
Fanii lui: Ce n-aş da să mă trezesc dimineaţa de Craciun şi să îl găsesc pe Justin sub bradul de Crăciun
Persoanele care pretind că îl urăsc: Ce i-aţi face lui Justin? Ce cadou vreţi să primească Justin de Crăciun? (o secure, ştiu); Cine îl urăşte pe Justin?
Dacă nu îl suporţi de ce aduci vorba de el?
vrei sa stii sincer: pentru ca il ador si inca l-am cerut de craciun iar de mos nicolae un carton in marime naturala cu el .
pe bune acum, chiar n-am voie sa aduc aminte odata de el?
adevarul e ca am vazut intrebarea aia cu daca am avea o ocazie sa-l omoram pe justin bieber cum am face, si m-o distrat raspunsurile ff tare asa ca m-am gandit sa postez o intrebare asemanatoare. oricum ce e cu exagerarea asta, ca daca cineva aduce aminte o data de el deja e un fan obsedat care asculta baby toata ziua.
get a life!
Şi vă mai plângeţi că T/A nu mai e ce a fost...-_-
Sa scap cu viata zici.
1.Platesc luministul(ala ce se joaca cu luminile)sa stinga tot ca sa pot sa-l iau pe Gayberon si sa-i prajesc ouale cu clestii si il voi felicita ca urla mai bine decat cum canta.
2.Iau al microfon si anunt ca orice parte din Gayberon e gratis
3.Le spun la fani ca cel care ii pune primul pe ai mei\prieteni la pamant il primeste pe Gayberon
4.Preferata mea il bat pana il las fara limba si dinti
Nu vreti sa incetati sa radeti,sa va legati sau sa-l batjocoriti pe baiatu` asta? Ce v-a facut? V-a ucis familia? Cainele? Ce naiba? Nu ca ii iau apararea,dar voi radeti de el ca asa e "la moda"! Eu n-am nimic cu el, cu toate ca am raspuns si eu ceva de genu`: "Il pun sa asculte muzica rock pana lesina!" dar am raspuns in gluma; pe voi de fapt va deranjeaza fanele lui, care striga intruna: "Justin Bieber!","Justin Bieber!".Nu v-ati plictisit? Nu-i de mirare ca T/A se duce de rapa! Eu nu gasesc nimic amuzant in intrebarea ta!
Pai nici eu n-am nimic cu el crede-ma, doar ca ma distreaza raspunsurile. Oricum e prima data cand pun o intrebare cu bieber la T/A.
Imi acopar urechile si fredonez ceva cat de tare pot astfel incat sa nu mai aud, sau sa nu-l mai aud atat de tare . Cred insa ca mai degraba as face infarct daca mi s-ar intampla asta.
NoNameJunior întreabă:
alexCELmare întreabă:
Julyly2089 întreabă: