| chiftelutacrocanta a întrebat:

Era odata un om care isi tot impingea cainele sa cada culcat pe jos. Dupa ce il impingea, omul ii facea poza cainelui.Intr-o zi cainele s-a enervat si incepea sa se arunce singur pe jos in lipsa omului.Era un caine dolofan.La final, cainele a ajuns sa ingroape oase in pamant.Omul ca sa-si enerveze cainele dezgropa oasele si le dadea la alti caini.Tie iti place sa enervezi animalele?

Răspuns Câştigător
| UzOm a răspuns:

"Era odata un caine care isi tot impingea omul sa cada culcat pe jos. Dupa ce il impingea, cainele ii facea poza omului. Intr-o zi omul s-a enervat si a inceput sa se arunce singur pe jos in lipsa cainelui.Era un om dolofan.La final, omul a ajuns sa ingroape oase in pamant. Cainele ca sa-si enerveze omul dezgropa oasele si le dadea la alti oameni.Tie iti place sa enervezi animalele?"

Sună mai fain. +))

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am o balena de companie
N-as vrea s-o enervez
A vrut odata un vecin s-o enerveze si balena i-a dat cu piciorul in fund si a aterizat pe undeva prin Asia
Nici acum n-a ajuns

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns:

Animalele ca animalele dar sa vezi oamenii, aia imi place sa ii enervez. Imi place sa le produc aceeasi durere in inima. happy
De exemplu, daca tu te iei de mine si de viata mea, ma iau si eu de a ta, si pana acum, i-am ''lovit'' pe toti cu armele lor.

| August99 a răspuns:

De ce as enerva un animal? Nici mie nu-mi place sa ma enerveze cineva sad

| J0B0MAT a răspuns:

Aşa am făcut şi eu cu ai mei căţeluşi când erau mici, în afară de partea cu oasele.
Mai enervez uneori animalele, îmi place să arunc cu pietre în găini, în raţe nu, pentru că sunt frumoase.Am o ţintă chiar bună zic eu.

| J0B0MAT a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

În ziua aia o să te mănânc înainte să apuci să îmi baţi căţeluşii, dar te las să îmi fugăreşti găinile, să nu zici că sunt rea.

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

De fapt, găinile nu sunt ale mele, ci ale bunicilor şi unchilor mei.