| Ashadow a întrebat:

Esti in casa profei de mate.Ai meditatii azi si le faci cu aceeasi profa care-ti preda si la clasa.S-a intamplat sa ajungi mai devreme si ai fost pus/a sa astepti intr-o alta camera in timp ce profa termina cu cine-i inaintea ta.Inaintea ta are ora colegul/colega pentru care te-a sagetat Cupidon in...obrajori.Asteptand constati ca ai nevoie serioasa la baie(numero doi).Ca sa intrebi de baie,ar trebui sa te duci in camera in care sunt profa si iubi si astfel sa risti sa te faci de maro in fata lui/ei, dar daca n-ai intreba si te-ai duce direct stii ca ai polua tot apartamentul si tot s-ar simti cand ar veni randul tau deci tot te-ai face de ras.Dar cat timp am indrugat toate astea aici deja ma injuri in gand fiindca nu mai poti sa te tii deloc.
Deci ce vei face?

Răspuns Câştigător
| MaliciousDeath a răspuns:

Presupunand ca traseul nu consta in a trece prin camera unde e iubi,m-as duce direct,adoptand stilul ninja, dupa care m-as intoarce ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.Iar daca ar avea copil, un sot batran ori un caine, le-as arunca o privire de-aia gen "asa faci?".
Si gata, problema rezolvata.

139 răspunsuri:
| W3R4 a răspuns:

Mă rog la Dumnezeu să-mi de putere-n...muşchi,să mă mai pot ţine.
Şi dacă asta nu merge, şi simt că ţâşneşte, îi spun doamnei că vreau la baie să beau apă. smug

| єχcєєℓ a răspuns:

Nimic.Nu am meditații la mate.Sunt la uman.
smug

| Ashadow explică (pentru єχcєєℓ):

Mhr,ai scapat.
Laaaasa LASA ca te ciocnesti tu de bac...
http://media.tumblr.com/tumblr_lzmiv9MmSc1qf50w0.gif

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Ashadow):

sad
Daikirai.

| Neverwas a răspuns:

Sunt la stiinte sociale, scumpete.
Fara mate!

| Ashadow explică (pentru Neverwas):

Chei ou, scumpete.

| suităr a răspuns:

Da' ce? Profa n-are vreun copchil?

| Anisia170 a răspuns:

Eu....am pampers.

| Furculingură a răspuns:

Prima vază cu flori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu fac niciun fel de meditatii, meditatiile sunt doar o alta pierdere de timp.

| Ayako a răspuns:

Nu fac meditaţii.batting eyelashes

| Dippa a răspuns:

N-am treabă cu matematica.Sunt la filobatting eyelashes

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Afară nu poţi ieşii sa te pişi băă? numai la toilet eşti invăţat, al dracului fiţos mai eşti

| Musique a răspuns:

Um, nu fac mate cu o profă, nu fac meditații (filo, nu te joci) și nici nu m-a lovin încă Cupidon.
Deci, merg la baie, acasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hihi, nu mă meditez, deci am scăpatbatting eyelashes

| AlexandraRock15 a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Fițee laughing) lasa baiatul in pace laughing)

| Ashadow explică:

Dudelor,luati-o si voi ipotetic vorbind ca doar n-am pus intrebarea asta ca sa aflu mai multe despre vietile voastre, zau asa.
http://fc04.deviantart.net/......56bmpz.jpg
*bombane: pupa-m-ati toti cu filo-ul vostru,mahr, mnehr etc*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ashadow):

Îți faci propriul câine dudă. Te urăsc.

| Ashadow explică (pentru anonim_4396):

Da' nu tu Foxilinghi draga, restul dudelor...
*ai grija cum vorbesti ca eu iti dau de mancare*

| doreal a răspuns:

Nu are pisica sau caine? te duci la buda pisicii si faci, si daca s-a besit dai vina pe pisica

anonim_4396

Bine. Ia-ți adio de la perechea aia nouă de pantofi.

| valimihai154 a răspuns:

Hmm... Deja vu.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

țăran ne țăran am invațat destul ca să nu-mi trebuiasca meditații, de cetit am cetit de unul prost care nu știa prin ce parte a pantalonului trebuie să-și scoată aparatul de pișat whistling mă tată mă!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru AlexandraRock15):

N-am nimic cu el, dacă cineva se supără de glumele făcute in mediul virtual este un "necineva", eu cu tine ham ce ham tongue

| SkrillexOMFG a răspuns:

-Saru' mana doamna! zice Costel
-Salut, mai Costele! What the hell do you want?
-Ce ati spus? Nu stiu engleza.
-Nimic, nimic.Deci ce este?
-Vreau sa ma duc la baie.
-Du-te ce mai astepti -_-
Dupa 10 minute,din fundul lui de Brontozaur,un carnacior lung cat un fir de par din parul fetei iubite,care statea in camera cu profa(in cazul nostru, era cheala), se prelinge pe bucile sale rotunde si apoi, se arunca in apa, de parca ar fi murdar.
-DOAMNAAA MI-A CAZUT CACATZELUL IN CLOSET AJUTATI-MA SA-L IAU!

| Ashadow explică (pentru SpitalulDeGlumeti):

Saaau navuși pensie dăstulă dă ciordit dupe la tataie-tu șî ce faimos deveniși, habar n-aveam că s-ar scris cărți despre matale.

| AlexandraRock15 a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Havem ce havem unul cu altul big grin :* si nu mai scoate limba la mine, ca ori ti.o musc ori ti.o tai

| emmyxd a răspuns:

Nu fac meditatii ^_^

anonim_4396

Gata. Ți-am păstrat resturile :3