Presupunand ca traseul nu consta in a trece prin camera unde e iubi,m-as duce direct,adoptand stilul ninja, dupa care m-as intoarce ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.Iar daca ar avea copil, un sot batran ori un caine, le-as arunca o privire de-aia gen "asa faci?".
Si gata, problema rezolvata.
Spui asta asteptandu-te ca eu sa ma enervez si sa-mi descarc nervii pe tine.Ha,masochist!
Iar tu comentezi in speranta ca deductia ta imi raneste orgoliul.Bam! Sadica!
Nici macar nu incerci sa negi ca esti masochist, wow, adica, stii tu *http://i.imgur.com/EU1Tqhz.jpg *
Bine, dar e pentru prima şi ultima oară. În caz că nu, te voi aştepta la colţ de stradă cu satârul în mânuţa mea firavă şi delicată, şi te voi despica.
Mă bucur că ai înţeles. Acum pot să savurez cu plăcere clipele romantice alături de soţul meu Ashadow.
Http://i.imgur.com/1RuGqCy.jpg
Vrei sa-ti (s)pun o bomba?
De fapt tocmai mi-am pierdut interesul in tine, asa ca o sa ma rezum la "o bombă".
Hai gata că-i facem prea multe notificări dragului şi mult iubitului meu soţ Ashadow... Deci, dispari de-aici
Mrrr,ratusco.Pai doar ce a recunoscut ca-i masochist.
Nu mai vrei sa-i iriti corneea?
Nu, nu vreau, şi nici cristalinul nu i l-am iritat, 因为我爱他...
Tocmai mâncam un măr şi mi-a rămas o bucată mică pe gât...
Pai cel putin EU nu fac parte din aceeasi categorie de persoane in care te incadrezi TU, cea care saliveaza dupa organe.
Apropo e mai tare CA COdite roz de mai inainte:
http://www.troll.me/images/bush/nice-try-you-faggot.jpg
(poza, poza de profil, draga).
In momente ca asta, ii multumesc zeului care a creat acest site ca nu primesc si email-uri de fiecare data cand cineva imi raspunde la intrebare.
Deja 84 de răspunsuri, hai că n-ajungem la 100, că doar n-o să-l întrecem pe Derpescu:
www.tpu.ro/timp-liber/exixsta-server-privat-romanesc-pe-metin2/
Vuezi? 3037 de răspunsuri:>
Ă nu cred ca umila mea intrebara merita acelasi renume ca faimosul joc metin.
E atat de dragut ca nu facem parte din aceeasi categorie incat nu-mi pasa ca poza asta de profil e mai tare decat anterioara poza de profil care era doar tare, incat nu-mi pasa ca tu ai m-ai numit fagot, fagotule, incat nu-mi pasa daca nepasarea mea iti raneste orgoliul.prea.mult.kthxbye.
Parca ai vrut sa ai ultimul cuvant, nu ultimul punct.