Ma impusc in cap de doua ori astfel incat (nu pot sa le spun animale ca imi fac o favoare) Domnul crocidil, si Domnul leu o sa creada ca manelistu m-a impuscat si o sa sara pe el ca sa-si probeze coltii.
*Cheats activated*
Si acum cu un glont ii omor pe toti. Dupa care activez codu de infinite ammo si trag in cadavrul manelistului pana imi oboseste mana.Slavit fie hackingul.
As lasa animalele sa manance manelistu si dp daca ma impac bine cu ele lea-s pastra
Impusc manelistul si apoi pe mine, ca si eu sunt tot manelist. Pai, ori suntem corecti, ori nu mai suntem, nu?
Mai intai il oblig pe manelist sa cante asa moare si leul si crocodilul, si mai economisesc si un glont(cu unul impusc manelistul dupa ce termina de cantat).
Ii scot limba crocodilului(el nu poate dar eu i-o scot cumva)
Si impusc manelistul, apoi ma arunc pe geam...In timp ce cad, imi dau seama ca mai am un glont in pistol si incep sa injur pana cad pe joc
Ma inteleg cu animalele sa atace manelistul si eu intre timp trag in manelist.
Probabil as impusca manelistul, cu un singur glont, voi tinti intr-un punct fatal.Nu as vrea sa le las pe saracele animale sa vada din "talentele" lui...
Amenint manelistul ca daca nu atrage el crocodilu l si leul spre el il impusc eu:p
Imi spun in minte! sorry mama, tata familie, prieteni TOT!
Si prima data il inpusc pe manelist si apoi pe mine ca sa nu mor in chinuri
Impusc leul si crocodilul si dupa.
bem si bem si dighi dighi di`!:X
bem si bem si nu ne pasa de nimic`
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: