| Schonel a întrebat:

Esti intr-o camera cu un leu, un crocodil si un manelist.Ai un pistol si 2 gloante. Ce faci?

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Tragi de doua ori in manelist... laughing

86 răspunsuri:
| Simona a răspuns:

Eu as impusca animalele, dupa care i-as baga pistolul in gura manelistului!

laughing

| Ekkaterinna a răspuns:

Trag de doua ori in manelist big grin

| Dootzy a răspuns:

Impusc crocodilul si leul,raman doar cu manelistul,il pun sa cante ceva sa ma linistesc,il bat pana il omor, il arunc pe geam, ma sui pe el ca sa scap (daca e apartament) si ne aruncam pe geam ca sa aterizez eu pe ceva moale.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Pai pe manelist il pun sa urle cat de tare poate el poate o sa calmeze fiarele, in caz contrar leul il impusc in cap, iar pe manelist il las inchis cu crocodilul daca nu imi promite ca se lasa de meseriehappy

| LoveSelena a răspuns:

Pai ce leu ban sau animal? daca e ban impusc in crocodil si in manelist

| Kqzu97 a răspuns:

Impusc Manelistu`laughing

| MrBlueEnergy a răspuns:

R:Tragi de doua ori in manelist
Funda?

| MrBlueEnergy a răspuns:

R: impusti leu si tigru si apoi iii faci lu gutza un batista bomb, apoi un chockslam iar apoi partea faina un swantomp bomb de pe tavan.

| Beib a răspuns:

Impusc manelistul de 2 ori...ca la cat de "dotati"sunt...e mai ine sa fii inarmat laughing. Oricum leul si cocodilul vor fi fericiti oh go on.

| g3orgiana16 a răspuns:

Astept sa vad daca animalele sunt destepte sa-l manance pe manelist daca nu trag un glont in manelist si apoi in mine

| Ionii13 a răspuns:

Trag o data in manelist si apoi in mine sa nu ma manance animalele!

| sonya a răspuns:

Pai ce pot sa fac impusc leul si crocodilul, iar pe manelist daca e nevoie il pot omori cu patul pistolului. Dar sunt o fire pacifista... poate ne intelegemhappy

| AndreiP98 a răspuns:

Trag de 2 ori in manelist

| Bibuşca a răspuns:

Impusc leul si crocodilul.manelistul nu ti-ar face nimic

| Bibuşca a răspuns:

Crocodilul si leul manelistu nu -ti facea nimic

| NirvanaE a răspuns:

Da ai zis cumva ceva despre un geam sau o usa? Eu ies, il pun pe manelist sa cante (inainte sa ies eu), dupa aia incui usa si plec. Leul si crocodilul o sa-l omoare pe guta si dupa aia o sa se manance intre ei!(dhaaa... de foamee)

| Gufiii a răspuns:

Impusc manelistu si un glont il pastrez pentru mai tarziu in caz ca sare vre un animal pe minelaughing

| Raptor a răspuns:

Scap de leu si manelist... la crocodil ma pot catara pe candelabru

| Dana a răspuns:

Ies pe usabig grin

| DND a răspuns:

Leul il bagi in buzunar iar cu cele 2 gloante impusti crocodilul si manelistul

| metallica666 a răspuns:

Impusc manelistul si'l dau crocodilului sa'l pape, cu celalatl glont impusc leul
crocodilul va fi satul, asa ca m-am salvat (cel putin pentru o bucata de timp big grin)

| _pink a răspuns:

Impusc leu si crocodilul si imi petrec restul timpului in mod placut cu manelistul.

| Geannni a răspuns:

Bagi leul in buzunar si ii impusti pe cei doilaughing)

| AlinnutSsa a răspuns:

1`Trag in manelist

2. trag in leu

3. ii dau in cap cu pistolul crocodilului :SS

| AmandytaErhan a răspuns:

Ma sinucid...de 2 ori big grin

| UNHleaSHD a răspuns:

Iesi din lift cu leul si crocodilul in zgarda si cauti toti antimanelistii, pui animalele pe ei si dupa aia iti tragi cate un glont in fiecare ureche.

| nevermint a răspuns:

Impusc leul si crocodilul, pe manelist pot sa il strang de gat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las leul sa-l manance pe manelist, dupa care las crocodilul sa-l manance pe leu, dupa care impusc crocodilul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leul il bag in buzunar sa imi iau un suc mai incolo, impusc manelistul cu ambele gloante dupa care dau manelistul drept manaca la crocodil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impusti leul si crocodilul iar apoi faci wrestling cu manelistul.