Impusc crocodilul si leul,raman doar cu manelistul,il pun sa cante ceva sa ma linistesc,il bat pana il omor, il arunc pe geam, ma sui pe el ca sa scap (daca e apartament) si ne aruncam pe geam ca sa aterizez eu pe ceva moale.
Pai pe manelist il pun sa urle cat de tare poate el poate o sa calmeze fiarele, in caz contrar leul il impusc in cap, iar pe manelist il las inchis cu crocodilul daca nu imi promite ca se lasa de meserie
R: impusti leu si tigru si apoi iii faci lu gutza un batista bomb, apoi un chockslam iar apoi partea faina un swantomp bomb de pe tavan.
Impusc manelistul de 2 ori...ca la cat de "dotati"sunt...e mai ine sa fii inarmat . Oricum leul si cocodilul vor fi fericiti .
Astept sa vad daca animalele sunt destepte sa-l manance pe manelist daca nu trag un glont in manelist si apoi in mine
Pai ce pot sa fac impusc leul si crocodilul, iar pe manelist daca e nevoie il pot omori cu patul pistolului. Dar sunt o fire pacifista... poate ne intelegem
Da ai zis cumva ceva despre un geam sau o usa? Eu ies, il pun pe manelist sa cante (inainte sa ies eu), dupa aia incui usa si plec. Leul si crocodilul o sa-l omoare pe guta si dupa aia o sa se manance intre ei!(dhaaa... de foamee)
Impusc manelistu si un glont il pastrez pentru mai tarziu in caz ca sare vre un animal pe mine
Impusc manelistul si'l dau crocodilului sa'l pape, cu celalatl glont impusc leul
crocodilul va fi satul, asa ca m-am salvat (cel putin pentru o bucata de timp )
Impusc leu si crocodilul si imi petrec restul timpului in mod placut cu manelistul.
1`Trag in manelist
2. trag in leu
3. ii dau in cap cu pistolul crocodilului :SS
Iesi din lift cu leul si crocodilul in zgarda si cauti toti antimanelistii, pui animalele pe ei si dupa aia iti tragi cate un glont in fiecare ureche.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: