Ii prind in colt pe animale si le omor api trag in manelist sau trag in animale si apoi fug mancand pamantul
Impusc manelistul si'l dau crocodilului sa'l pape, cu celalatl glont impusc leul
crocodilul va fi satul, asa ca m-am salvat (cel putin pentru o bucata de timp )
Decat sa raman cu manelistul ma impusc pe mine :)) ca daca omor manelistu ma omoara crocodilul tot acolo ajung asa ca dc sa ma mai chinui :))... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Imi spun in minte! sorry mama, tata familie, prieteni TOT!
Si prima data il inpusc pe manelist si apoi pe mine ca sa nu mor in chinuri
Da ai zis cumva ceva despre un geam sau o usa? Eu ies, il pun pe manelist sa cante (inainte sa ies eu), dupa aia incui usa si plec. Leul si crocodilul o sa-l omoare pe guta si dupa aia o sa se manance intre ei!(dhaaa... de foamee)
Impusc crocodilul si leul,raman doar cu manelistul,il pun sa cante ceva sa ma linistesc,il bat pana il omor, il arunc pe geam, ma sui pe el ca sa scap (daca e apartament) si ne aruncam pe geam ca sa aterizez eu pe ceva moale.
Impusc manelistu si dupa crocodil iar leului ii arunc pistolu. Dar cred ca mai bine trag de doua ori in manelist
1`Trag in manelist
2. trag in leu
3. ii dau in cap cu pistolul crocodilului :SS
Pai pe manelist il pun sa urle cat de tare poate el poate o sa calmeze fiarele, in caz contrar leul il impusc in cap, iar pe manelist il las inchis cu crocodilul daca nu imi promite ca se lasa de meserie
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: