Impusc manelistu si un glont il pastrez pentru mai tarziu in caz ca sare vre un animal pe mine
Amenint manelistul ca daca nu atrage el crocodilu l si leul spre el il impusc eu:p
Impusc manelistul de 2 ori...ca la cat de "dotati"sunt...e mai ine sa fii inarmat . Oricum leul si cocodilul vor fi fericiti .
Impusc manelistul! ca sa se duca animalele la el! si apoi eu ies din camera! si daca vine un animal dupa mine il impusc cu ultima gloanta si fug!
Impusc leu si crocodilul si imi petrec restul timpului in mod placut cu manelistul.
Astept sa vad daca animalele sunt destepte sa-l manance pe manelist daca nu trag un glont in manelist si apoi in mine
Iei leul in buzunar (ca doara e ban) il impusti pe manelist si il dau la crocodil sa il mance dupa care tragi si in crocodil ca poate incepe sa cante o viata mea
Ma impus in cap, pentru ca daca scap cu viata voi avea mereu amintirea ca am stat aproape de un manelist
Il iau la bataie pe manelist apoi il mai si impusc apoi ma rog sa nu ma manance animalele...
Impusti crocodilul, te faci ca nu ai vazut manelistul, iar leul il bagi in buzunar
Pai in primul si in primul rand nu omor pe nimeni si animalele si manelistul sunt finte umane m-as impusca pe mine in loc sa fiu un hater
As lasa animalele sa manance manelistu si dp daca ma impac bine cu ele lea-s pastra
Iesi din lift cu leul si crocodilul in zgarda si cauti toti antimanelistii, pui animalele pe ei si dupa aia iti tragi cate un glont in fiecare ureche.
Ma ascund si las animalele sa-l manance pe manelist apoi impusc cele doua animale
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: