| Schonel a întrebat:

Esti intr-o camera cu un leu, un crocodil si un manelist.Ai un pistol si 2 gloante. Ce faci?

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Tragi de doua ori in manelist... laughing

86 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

Impusc manelistu si un glont il pastrez pentru mai tarziu in caz ca sare vre un animal pe minelaughing

| ady1234 a răspuns:

Impusc leul si crocodilul si pe manelist il bat happy

| andragrigoras2000 a răspuns:

Amenint manelistul ca daca nu atrage el crocodilu l si leul spre el il impusc eulaughing:p

| Beib a răspuns:

Impusc manelistul de 2 ori...ca la cat de "dotati"sunt...e mai ine sa fii inarmat laughing. Oricum leul si cocodilul vor fi fericiti oh go on.

| ana_2136 a răspuns:

Impusc manelistul! ca sa se duca animalele la el! si apoi eu ies din camera! si daca vine un animal dupa mine il impusc cu ultima gloanta si fug!

| _pink a răspuns:

Impusc leu si crocodilul si imi petrec restul timpului in mod placut cu manelistul.

| g3orgiana16 a răspuns:

Astept sa vad daca animalele sunt destepte sa-l manance pe manelist daca nu trag un glont in manelist si apoi in mine

| adry24 a răspuns:

Iei leul in buzunar (ca doara e ban) il impusti pe manelist si il dau la crocodil sa il mance dupa care tragi si in crocodil ca poate incepe sa cante o viata mea laughinglaughinglaughinglaughing

| diva100 a răspuns:

Tragi de doua ori in manelistlaughing

| LaLaaa a răspuns:

Impusc manelistul si crocodilul si iau leul ( ban )

| AmandytaErhan a răspuns:

Ma sinucid...de 2 ori big grin

| anonimm997 a răspuns:

Tragi in manelist iar animalele se sperie si fug...

| uǝʞɔıp a răspuns:

Ma sinucid

| uoiza a răspuns:

Tragi in tine de 2 ori

| slim236 a răspuns:

Ma impus in cap, pentru ca daca scap cu viata voi avea mereu amintirea ca am stat aproape de un manelist laughing

| Madalina_7762 a răspuns:

Impusti manelistul si crocodilul si leul il bagi in buzunar!:d

| Duh a răspuns:

Ucid animalele si-l f** pe manelist

| YuLyan123 a răspuns:

Il iau la bataie pe manelist apoi il mai si impusc apoi ma rog sa nu ma manance animalele...laughing

| FlorinTia a răspuns:

Impusti crocodilul, te faci ca nu ai vazut manelistul, iar leul il bagi in buzunar

| maro a răspuns:

Pai in primul si in primul rand nu omor pe nimeni si animalele si manelistul sunt finte umane m-as impusca pe mine in loc sa fiu un hater

| Digital112 a răspuns:

As lasa animalele sa manance manelistu laughing si dp daca ma impac bine cu ele lea-s pastra laughing

| UNHleaSHD a răspuns:

Iesi din lift cu leul si crocodilul in zgarda si cauti toti antimanelistii, pui animalele pe ei si dupa aia iti tragi cate un glont in fiecare ureche.

| sasuke8000 a răspuns:

Tragi in leu si crocodil apoi asculti manele big grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Impusti leul si crocodilul iar apoi faci wrestling cu manelistul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te transformi in John Cena si te lupti fara gloante!

| RaluKkkk a răspuns:

Ma ascund si las animalele sa-l manance pe manelist apoi impusc cele doua animale