| Seducatorul a întrebat:

Esti ostaticul unui frizer psihopat care te-a legat de scaun si care urmeaza sa te tunda chel.Cu ce "instrument" ai alege sa te tunda?
1.Cu drujba
2.Cu ciobu'
3.Cu katana
4.Cu putina benzina si o scanteie
5.Sa puna o camila sa-ti roada parul
6.Sa-ti toarne o galeata de super-glue in cap

12 răspunsuri:
| NOBODY a răspuns:

Sunt chel.

| Alllee a răspuns:

Paii fiind fata nu prea vreau sa fiu cheala dar asa alege camila pare tare :p

| AR1373 a răspuns:

Katana.Deja ma vad intrand intr-o frizerie obisnuita la prima vedere si ii spun frizerului "doar varfurile te rog". Apoi dintr-o data niste perdele din metal acopera geamurile si iesirile si frizerul imi da un pumn in fata, ma aseaza pe scun si ma leaga cu curele si imi pune banda adeziva la gura.Eu marai cat pot pe acolo dau din picioare si mai incasez un pumn si ma leaga si de picioare.Imbraca un chimono din ala negru de ninja si scoate o katana si imi spune "doar varfurile, sigur!", si imi strange parul intr-o coada si mi-l taie pe tot urmand sa-mi taie si gatul...

| VerdeLila a răspuns (pentru AR1373):

V-ati potrivit! Asa intrebare, asa raspuns laughing)))

| Neverwas a răspuns:

Galeata cu super-glue.
Sunt fan lipici.

| suităr a răspuns:

7.Cu unghiile.

| Oleg20 a răspuns:

Cu toate modalităţile posibile.

| ᵍᵃˡˡᵒʷˢCᵃˡᶤᵇʳᵃᵗᵒʳ a răspuns:

Ahh, numai gandindu-ma la sunetul de drujba ma excit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as alege camila ca poate din greseala imi roade si funia cu care sunt legata.

| SmileyQueen a răspuns:

Cu cubul de gheata. TROLOLOLOL. F29imgres303736%2Fimages%2F1388972313755.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fsuptg.thisisnotatrueending.com%2Farchive%2F29303736%2F&docid=M1lk3rjhReCrhM&tbnid=Ei78_3Zv1d1MYM&w=900&h=900&ei=NO9cU4yyO8GJtAan0YGYBA&ved=0CAMQxiAwAQ&iact=ce

| KobraXS a răspuns:

Ma tunde chel cu ciobul de sticla, apoi ma imbrac intr-un costum negru, imi pun o cravata rosie si voi arata ca 47 din jocul Hitman Absolution, doar ca eu voi avea rani pe toata chelia nu doar pe ceafa cu are 47

| MacheteX a răspuns:

As alege sa ma trezesc din visul acesta ciudat...