Practic, Moș Crăciun este mama sau tatăl tău. (Sau bunici, alte persoane, în caz de copil). Dar în sufletele noastre, Moș Crăciun ar trebui să existe odată cu venirea sărbătorilor și a celei mai frumoase perioade a anului.
Ma gandesc...ca mosu e o traditie de Craciun facuta de parinti pentru copii ca sa cinsteasca adevarata sarbatoare...ca Iisus A fost copil si acum,, Mosul"aduce cadouri la copii.De existat ca fiinta nu stiu cred ca nu dar ca farmec, spirit si amuzament da exista.
Deci as zice ca e locul acela gol intre DA si NU ce le-ai pus uh
Exista!
Dar nu el ne aduce cadouri, ci parintii intra`devar!
Dar chiar exista, la Polul-Nord!
Nu cred ca exista, gasesti cadourile deoarece parintii noaptea pun cadourile sub brad.( este pct meu de vedere)
Mos craciun exista in sufletele tuturor chiar daca noi stim ca mos crciun este tatal sau mama nostra in sufletul nostru chiar simtim o lumina care se aprinde o data cu venirea sarbatorilor farmecul acestei sarbatori vine din interiorul fiecaruia si apropo colindul de nota 10
Exista Mos Craciun atata timp cat exista sarbatoarea Nasterii Mantuitorului, si un prilej bun de a fi mai apropiati de familie, de prieteni si de cei dragi noua, oferindu-le si primind de la ei cadouri.
Mos Craciun nu exista dar este o traditie cel putin cei mici se bucura ca "Exista Mosul"
Este spiritul craciunului toti ar trebui sa credem in Mos Craciun dar a inceput sa se afle si sa se cam strice sarbatoriile gen Mos Craciun exemplu:Mos Niculae, etc,
Sper ca te-am lamurit i-ar dupa intrebarea ta raspunsul este -Nu
Sorin_4540 întreabă:
Sorin_4540 întreabă:
Julyly2089 întreabă: