Nu stiu sa fac clasament intrucat multi sunt cam la fel si nu pot sa spun ca unul este mai copilaros decat altul insa ii pot pune pe categorii.
Seriosi :
MadPotato,Turbox,KillMePlease,
Suck,Fabulosul,Endo,
Sleep,GreyN,Sergiu,
Conquete,Freak,Confederate
Neutri: Eu,Tu,Karima,Doub,Alessa,
Zombalau,Karima,Minion
,Kama,Daisy,Copacel,Airan, Dante,
Life
Un pic mai copilarosi: Ramles, Vibe, Anonima, Croampa, Mieez * Nu stiu unde sa-l pun*
Cred ca atat...nu mai stiu.
Eu sunt neutra? ce ma bucur poti sa vi sa ii spui si bunicii chestia asta? doamne, femeia aia are ceva cu mine, ma vede ca pe un drac sau ceva
Oare e din vina povestilor?
Plus eu la copilarosi . Iar am fost uitat sau poate ca... nu
Nu stie ea de asa ceva adica stie de internet dar e old fashioned deci nici nu stiu ce i-am facut, daca i-am facut ceva a zis ca cel mai probabil nu imi lasa mostenire
Esti la neutri. Ai si tu momentele tale.
Ce "dragut" din partea dansei
Stiu, eu astept sa mai imbatraneasca si sa aiba un moment din ala 'imi pare rau ca m-amcomportat asa cu tine in tot acest timp, ca scuze iti las tot/jumatate din ce am mostenire'
Okay, asteapta
Mai am mult si bine de asteptat
Stii ce poti sa faci? Sa te comporti si tu ca o baba cand e bunica pe langa tine dar sa nu exagerezi. Poate asa vede si ea cat de penibila e. Just sayn'
Poate ma desmosteneste sau ceva, daca face din ale vin special in Romania ca sa iti dau cu tigaia in cap
Stii ceva? Lasa, fii tu insati mai bine. Nu vreau sa iau o tigaie in cap
Am alt plan genial. Asteapta pana se imbolnaveste *pana raceste un pic sau ceva de genul* si ai grija de ea! *Vorba vine, ii faci un ceai, pui o patura in plus pe ea ca sa nu-i fie frig* si cine stie, poate ca asa o sa aiba o revelatie din aia gen "Ce nepoata buna la suflet am " Si voila!
Stiu, stiu, este un plan genial.
*Momentul in care realizez ca ii facem chat lui Geanin la intrebare*
...
Asa facem!
*lasa ca nu se supara...prea mult *
Bine Daca se supara...sa ai tigaia pregatita, okay?
Di ce ma? Di ce? Io-s mai neutru decat arbitru' din la Steaua- Dinamo!
Arbitrul ala nu a fost neutru ci prost...este o diferenta.
Trebuia sa pun pe cineva acolo, bro...
Bine ma, bine! Pune pe Zomba la copilarosi, oricum nu intra decat noaptea si pune intrebari ciudate!
Si legat de comparatia aia cu arbitru' sa stii ca nu ma uit la football si ca alea-s singurele echipe pe care le stiu!
Hehe OK
Nici eu nu ma uit ...doar cazul arbitrului astuia il stiu.
Neah, nu mai dau edit doar pentru un nume. Sa nu-ti fie ciuda ca esti la copilarosi, este bine sa fii asa, pana la urma cei de la "seriosi" sunt mai mari deci si mai aproape de moarte.
Daca mai ai ceva de zis atunci spune prin felicitare caci deja i-am facut la notificari lui Geanine... *Cred ca ma injura deja*
Copilarosi:
Vibe
Mieeez
Miner
anonima000000000000
copacel
seriosi:
Mad
Blitzy
GreyN
Copiatorule :]]
•Deci, useri buni:
Sweety
Doub
Anonima
Freaak
Kama
Vibe
Mineru
Blitzu
Endo
• Useri malefici
Karima
Depressa
Creepu
Daisuki
Madu
Sergiu
Geaninu
Zombalau
Zombisor
Killy
Airan
•Useri perversi
Suck
Sleep
Fabulosu
Dogu
Ramlesu
Ray
Khali
Si eu pe unde sunt femeie?
Io-s mai malefic ca tine si ca Madu! -.-
Daca nu editezi iti zdrobesc pisicutu' cu bicla!
Pai zici:
1. Xulescu
2. Minescu
3. Pulescu
4.Iliescu
5.
...
.
.
.
100.Sexescu
1.Raluca
2.Fabulosu
3.Copac
4.Suck
5.Sleep
6.Kill
7.Mad
8.Greyn
9.Tu
10.Nu mai stiu
Eu sunt asa serios?
Aaaa,nu scuze pe tine trebuia sa te pun pe la 3-4, pe la jumate, acum fa si tu.
Adica? Eu sunt ironic, nu neserios.Esti pedepsita la colt, pe coji de nuca!
Buna seara, Domnul Fabulos, crede-ma esti si copilaros si serios neutru sa zic asa
si nu vreau la colt.P
Clasament.
Cei mai copilarosi :
Cei mai seriosi :
Fundita pentru ca mi-a fost lene + ca nu ii cunosc pe toti?
Pai zi doar cativa! 7-8
1.Daisuki, Suck(nu il prea cunosc dar pare)
2.eu
3.tu
4.Croampa
5.Blitz(am scris bine?)
6.Alessa(englezoaica)
7.Karima
8.Mad
9.killmeplease si asta doar pentru mi se pare depresiva fata(no offence if she sees this)
Stai mai staaai mai stai, ca mor aici. )
" 1. Daisuki, Suck " ne-ai pus la copilarosi? da de Suck zic mai mult...copilaros auzi la ea )
yayyayyay
de-pre-si-vă // de-pre-si-vă // aminaminamin // de-pre-si-vă // de-pre-si-vă
oh, era să uit, scuzaţi
MSSS (:
Huh?
Nu stiu femeie, cine mi-a venit in gand primul pe ala l-am pus, si de suck am zis, nu stiu cine naiba e dar asa imi pare )
Zise copilul de 15 ani
Zise copilul de 22 de ani.
Da când o sa am 22 o sa-mi mai spui copil? Atunci eu iti zic tataie. )
Pe el îl pui la pervers de legat )
Hmm nu, atunci ma dau la tine, ca e legal .Sa iti dea viata norocul de a avea un suflet de copil, si o gandire matura la 22 ani, sa nu te prinda problemele cotidiene sau sa nu faci vreo prostie. (aici vorbeam serios) Momentan nu cunosti nici jumatate din ce te asteapta, sa vezi ce dreptate are tataie
Atunci o sa fiu un detectiv particular o sa mă ascund de tine daca faci d'alea
Sunt constienta de multe, chiar daca am niste amarati de 15. Învăț atât din greselile mele cat si din greselile altora. Mai mult din greselile altora. Nu o sa accept vreodată sa fiu trecuta in clasamentul fetelor care, stii tu cum sunt. Sunt împotriva lor. Si la ce oameni am in jur, sunt oarecum pregătită de viitor. Daca întâlneam doar oameni buni, care sa nu ma faca sa plâng, sau sa mă simt ca un nimic, nu stiam ce ma asteapta când o sa plec mai departe. Atunci eram o prada in coltii lumi, dar asa sunt luptătoare. Stiu sa deosebesc raul de bine si sa critic atunci când trebuie un om.
Stiu ca tataie are dreptate, si stiu ca tataie e un om cu sfaturi bune :]
Bravo fata! Tataie mai are un sfat, foloseste paranteza corecta la emoticoane
No, pe ala l-am vrut. Uneori nu mi se pare ca se potrivesc emoticoanele cu contextul. Si asa mi se pare mai bine. :]]
Nu credeam ca o sa spun asta dar mersi.
He he, cu placere, vreau sarmale Jur solemn, pe barcuta lui suck, ca o sa ii dau si lui lovesleep din ele ) Vin eu cu ardei iute
Nu-ti fac sarmale ca tu nu-i dai, Sleep ma ameninta cu lama ca nu-si vede portia si Suck cu cutitul ca i s-a stricat barcuta.
andreig întreabă:
Julyly2089 întreabă: