Se vede ca sunt abatut din caile mele si imbatat amoros fata de voi, daca am ajuns sa confund Dragobetele cu Sfantul Valentin. Scopul scuza mijloacele deci.
Uita-te si la primul comentariu. Nu esti o cauza scutita si da... e clar ca trebuie sa iesim, nu?
Ce raspuns laconic. Adevarul e ca nu stiai cum o spune mai bine despre hormonii din tine care colcaie dupa mine
Venele dreneaza sangele la inima, deci daca asa-mi pot gasi un salas intre atriile tale da. Si... zici ca la fiecare bataie a inimii tale, ea rosteste numele meu?
Exact, nu o puteam spune mai bine. Esti ca un drog pentru mine. Ma faci sa vreau sa zbor printre stele
Hahahah, ce amuzanta a fost asta. Nu prea. Scuze
Nu te desconsidera. Te fac eu sa zbori pentru stele chiar si daca nu voi avea efecte halucinogenice.
Ai face asta pentru mine? Ce dragut. Chiar ai fi dispus sa-mi construiesti o racheta?
ZIci ca faci reclama la un produs dermatologic aparut recent pe piata.
Crema si samponul sunt mai naturale asa, cu o anumita secretie proprie? Si in jurul carei ore te simti suficient de recalcitranta in cat sa faci astfel de reclame?
SI eu care ma gandeam sa pun margine la niciodata si sa incepem o noua... tindere la infinit.
SI eu care ma gandeam sa te storc de la atata umor viril in preajma caruia te afli.
Vechiul meu prieten, ce mai faci?
Eu sunt băiat cred, da vin eu cu tine.
Dacă dai și tu o bere...
Rămân dator.
Julyly2089 întreabă: