Ia stai putin, nu te-am mai vazut pana acum pe aici... esti nou?
Sunt mai vechi decat pergamentele persane cu privire la tehnica agriculturii arhaice. Da si ma gandeam sa revolutionez categoria asta si s-o scap de... starea desueta ^^
Stai linistita, esti suficient de buna incat sa nu te poti folosi de ea. Si un stimulent pe masura... Nu te gandi la prostii! Esti un stimulent humoristic!
Categoria asta e foarte frumoasa, nu avem nevoie de verfectionisti.
Mă jur c'am avut 3 0rgasme când am citit.
Replicile tale exorbitante fac ca becul din cameră să clipească excitat.
Nu cred că mai am răbdare, vreau să zbor către stele!
Stiai ca eu sunt piaza-rea? De la mine a izbucnit, virtualmente un conflict intre religie si T/A
Da, sunt. Ba nu. Mersi, cred. Sau mai bine nu.
In concluzie nu stiu ce sunt
Tocmai de-asta ne este dedicata aceasta zi. Nu-ti place sa colindam culmile erotismului..pardon culmile Parisului?
Da, esti atat de sarmant, ai dreptate. Hahah, nu.
Pana si proful meu de mate(care manca azi o banana pe hol) are mai mult sarm decat tine.
Nici macar nu m-ai vazut, dar te inteleg. Poate ai un alt mod, "sarm feminin"de a cunoaste oamenii. Sa inteleg ca faci matematica cu Paul Wesley sau Enrique iglesias. Aceia da, sunt singurii mai sarmanti decat as putea fi eu. Buna incercare, 1 metru sub clanta.
Nu, nici macar aia nu sunt mai sarmanti decat tine. Esti cel mai sarmant, galant si fermecator tip pe care l-am cunoscut, mrr
Julyly2089 întreabă: