Vechiul meu prieten, ce mai faci?
Eu sunt băiat cred, da vin eu cu tine.
Dacă dai și tu o bere...
Rămân dator.
Mă jur c'am avut 3 0rgasme când am citit.
Replicile tale exorbitante fac ca becul din cameră să clipească excitat.
Nu cred că mai am răbdare, vreau să zbor către stele!
Ce raspuns laconic. Adevarul e ca nu stiai cum o spune mai bine despre hormonii din tine care colcaie dupa mine
Dar vai, nu!
Cum ti-ai dat seama?
Ma poti trage pe nas?
Mi te pot injecta in vene?
Venele dreneaza sangele la inima, deci daca asa-mi pot gasi un salas intre atriile tale da. Si... zici ca la fiecare bataie a inimii tale, ea rosteste numele meu?
Exact, nu o puteam spune mai bine. Esti ca un drog pentru mine. Ma faci sa vreau sa zbor printre stele
Hahahah, ce amuzanta a fost asta. Nu prea. Scuze
Nu te desconsidera. Te fac eu sa zbori pentru stele chiar si daca nu voi avea efecte halucinogenice.
Ai face asta pentru mine? Ce dragut. Chiar ai fi dispus sa-mi construiesti o racheta?
Daca zburand, iti vei recupera hazul, da.
Nu poti recupera ceva ce nu ai avut niciodata. Te-am facut
SI eu care ma gandeam sa pun margine la niciodata si sa incepem o noua... tindere la infinit.
Si eu care...care...ah, nu pot veni cu o replica buna
Stai linistita, esti suficient de buna incat sa nu te poti folosi de ea. Si un stimulent pe masura... Nu te gandi la prostii! Esti un stimulent humoristic!
Da, sunt. Ba nu. Mersi, cred. Sau mai bine nu.
In concluzie nu stiu ce sunt
Tocmai de-asta ne este dedicata aceasta zi. Nu-ti place sa colindam culmile erotismului..pardon culmile Parisului?
Am un sarm (virtual) irezistibil. Iti inteleg balbaiala.
Da, esti atat de sarmant, ai dreptate. Hahah, nu.
Pana si proful meu de mate(care manca azi o banana pe hol) are mai mult sarm decat tine.
Nici macar nu m-ai vazut, dar te inteleg. Poate ai un alt mod, "sarm feminin"de a cunoaste oamenii. Sa inteleg ca faci matematica cu Paul Wesley sau Enrique iglesias. Aceia da, sunt singurii mai sarmanti decat as putea fi eu. Buna incercare, 1 metru sub clanta.
Nu, nici macar aia nu sunt mai sarmanti decat tine. Esti cel mai sarmant, galant si fermecator tip pe care l-am cunoscut, mrr
Ma simt flatat. Ai cumva niste vapori de H2O?
Am? Nu stiu. De ce as avea? Ma sperii
Se vede ca sunt abatut din caile mele si imbatat amoros fata de voi, daca am ajuns sa confund Dragobetele cu Sfantul Valentin. Scopul scuza mijloacele deci.
Uita-te si la primul comentariu. Nu esti o cauza scutita si da... e clar ca trebuie sa iesim, nu?
Scuze dar Daisuki forever alone
Am un croissant
Si ce vrei...un premiu?
Sa-ti iei lichenii de pe fata si da...(te ) vreau ca premiu.
Fata mea e impecabila, nu ca tine... perv
ZIci ca faci reclama la un produs dermatologic aparut recent pe piata.
Da... nivea. Crema si sampon, 3 in 1
Crema si samponul sunt mai naturale asa, cu o anumita secretie proprie? Si in jurul carei ore te simti suficient de recalcitranta in cat sa faci astfel de reclame?
Bai, sa fiu a naiba daca am inteles ceva din ce ai spus...
SI eu care ma gandeam sa te storc de la atata umor viril in preajma caruia te afli.
Ia stai putin, nu te-am mai vazut pana acum pe aici... esti nou?
Sunt mai vechi decat pergamentele persane cu privire la tehnica agriculturii arhaice. Da si ma gandeam sa revolutionez categoria asta si s-o scap de... starea desueta ^^
Categoria asta e foarte frumoasa, nu avem nevoie de verfectionisti.
Stiai ca eu sunt piaza-rea? De la mine a izbucnit, virtualmente un conflict intre religie si T/A
Julyly2089 întreabă: