Pai...profesorul nostru de sport are vreo 50 de ani si este foarte glumet,da' si daca te prinde fara trening,jale si prapad.
Cand dam normele fac si eu sport, da' in blugi pentru ca in pantalonii mei de trening intri si tu, deodata cu mine si tot mai ramane spatiu.Eu am probleme cu un genunchi, iar cateodata cand facem incalzirea mi se mai "blocheaza" piciorul si mai stau pe banca.Normele[in afara de rezistenta si sarit la capra] imi place sa le dau.Dar cand jucam volei e dezastru.
Ii zic ca:
-m-am lovit la picior,mana, eventual schiopatez sa para mai convingator;
-ma doare burta [stie ce inseamna asta];
-mi-am uitat treningul acasa;
-nu am fost ieri la scoala si mi-a zis cineva ca nu facem sport[avem sport joi si vineri, deci tine scuza];
-am incaltaminte noua si m-a frecat prea rau;
-joc 2-3 minute, apoi ma bag cu mana in minge si ma lovesc;
-am facut febra si abia ma misc;
-sunt racita si mi-a zis mami sa nu fac sport ca alerg si trag aer rece in piept;
-cand eram in clasa, am cazut si m-am lovit undeva[fii inventiva];
Eu cam asta bag si mai merge...la norme nu prea tine...
Salut.pai eu intr-o ora ii zic ca ma doare capul, intr-o ora ca ma doare burta, alta ca mi-am scrantit piciorul...sau poti sa ii spui ca ai ciclu
Du-te dracul vaca imputita, bineinteles ca n-am sa fac ora de rahat la care dai din c.r ca obsedatu`date-n mortii matii
-Dom` profesor, fiti bun, ma doare burta ^.^
Eu mereu i-am zis că sunt pe stop și că am ciclu violent cu țâșniri masive de litrii de sânge cu miros de pește putred.
Eu băgam cianură. Şi da sunt câteva fete... Maria dacă vezi mesajul să ştii că nu te î'nşel.
Chiar nu e nimeni care s-ar sinucide daca ar rata vreo ora de sport? Adica ma rog, mi s-a intamplat sa-mi sucesc piciorul sau fac febra, dar era pe bune...
Eu sunt pro sport(desi fizicul meu nu prea zice asta), nu inteleg de ce fetele nu vor sa faca sportul(stiu ca esti fata)
Mie imi placea la orele de sport :X
Cum eu eram in echipa de handbal si eram si la atletism, intotdeauna ma punea sa fac eu incalzirea cu restul clasei, apoi eram libera, ca aveam febra musculara de la antrenamente
Ca mă doare aia, că mă doare cealaltă, pantalonii de trening sunt la spălat, aseară am avut febra 39 și acum mă simt foarte rău și în caz că nu merg astea, când alergăm mă "împiedic" și cad. Vreo două lacrimi de fațadă și sunt scutită de ora respectivă. ^^
Sincer poti sa ii ceri din toata inima doctorului tau o adeverinta pe primul semestru si dupa si pe al doilea si na unei colege ii merge smecheria
DaciaRomania întreabă: