Mai e putina vacanta inca.
Dar sa stii ca mai bine faci ceva util, trece timpul decat sa stai la pc sa iti pierzi vremea pe net..sau sa te plictisesti..Scoala e facuta. dupa mine...sa ai o ocupatie cand esti copil si adolescent..sa ai o responsabilitate.
Sa inveti cum e de mic.
Sincer, as vrea ca vacanta de Craciun sa fie mai lunga, iar asta de vara mai scurta.Tu ce zici de asta?
Mda(((...mi se rupe inima, dar, ce se intampla? de ce SergiuBoss nu e la fel de dezamagit ca in fiecare an? sa fie oare faptul ca acesta a intrat la facultate?
Oare va contempla SergiuBoss cu toti cei dezamagiti de terminarea vacantei sau isi va savura linistit sticluta de danone in timp ce rade de ei?
Chiar vreau sa inceapa scoala.
*Cine citeste acest raspuns inseamna ca-i tocilar.*
Eu incep la inceputul lui septembrie, asa ca e aproape gata.
Sa zicem ca scoala are si partile ei bune, pe langa multe parti rele, dar dupa parerea mea toti care se plictisesc sau stau mai mult pe net in vacanta de vara ar trebui condamnati la scoala pe viata.
Danone? Ai renuntat la Zuzu? Ai incercat Muller Crema Joghurt?
Tu incepi in octombrie dar termini putin mai tarziu.Si o sesiune e mult mai grea decat un amarat de test la istorie sau la geografie.
Ce inseamna la voi tocilar?
Tocilarul e ala care toceste, invata materia in mod mecanic.Iar ala pe care il faceti tocilar, probabil e inteligent.E o diferenta intre tocilar si inteligent.
Mda,se termină rapid.
Dar mă bucur că am profitat de vara asta.
Și-n plus o parte din mine vrea să se termine ca să încep liceul.
*probabil după prima săptămână voi regreta asta*
Eu beau tot zuzu,dar numele acesta "zuzu" este primit de catre patronii firmei.
Ei bine,atunci cand am baut pentru prima data acest iaurt, intre noi s-a format o legatura de prietenie, un legamant ce nu poate fi incalcat niciodata.
Am facut ca in evul mediu, stii, cand se taiau in palma viitorii prieteni si-si uneau sangele pentru a fi creat acest legamant etern.Asa am facut si eu, mi-am taiat palma si mi-am pus iaurt pe taietura apoi am zis
"Fie ca cel ce incalca acest juramant sa fie condamnat la suferinta eterna si moarte cosmica.De azi, vei fi fratele meu de cruce si te vei numi Danone"
De fapt, suna mai bine Danone cu bifidus decat zuzu cu bifidus si prefer sa-i zic Danone"
Am cautat in CORA, in toata cora Muller Crema Joghurt, dar n-am gasit.Eu le spuneam de Muller Crema Joghurt, ei ma indrumau la raftul de Casa Buna.Am renuntat pana la urma si mi-e frica sa dau comanda pe internet ca cine stie in ce stare ajunge.
) Inteleg. Legatura ta eterna intre tine si un iaurt este ca legatura eterna intre mine si un baton Lion.
De obicei se gaseste prin Kaufland(Muller).
Hey! ツ
Intr-un fel da, intr-un fel nu...
Vezi cum sta treaba? Ma plictisesc repede daca nu am ceva de facut. Sunt cam cel mai bun pe la scoala, am activitate si m-am cam obisnuit pe acolo.
Totusi imi pare foarte rau ca se termina vacanta intrucat na, o sa vina programul ala pe care nu pot sa-l sufar. 7 ore pe zi... Pe bune, daca ar fi 4-5 m-as duce de placere dar nu asa. Este prea obositor.
De aceea nu ma bucur ca incepe, nu ca as avea eu ceva cu scoala.
Este doar parerea mea.
Bafta! ✌
Da, o sa regreti... dar nu din prima saptamana, dupa o luna, cam asa
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: