| Bogdanel97 a întrebat:

Gaina bunicii face oua Kinder. Animalele voastre ce fac? happy

21 răspunsuri:
| Digital112 a răspuns:

Pulpe.

| Polaris a răspuns:

Luna mai își cere gluma înapoi, dar...
https://www.youtube.com/watch?v=-qT55h3D7JQ

| OnuOnulică a răspuns:

Face bine ce să facă.

| zurick a răspuns:

Purici.

| Mayar a răspuns:

Pai, chiar acum, la ora asta, ele dorm big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am ucis toate animalele obişnuite în ziua în care mi-am luat tsunamianimalul. Deci, sunt înmormântate toate într-un cimitir construit special pentru ele, fiecare are propriul său sicriu(de aur) dotat cu TV şi acces la net(dar niciunul din ele nu are curent). smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am o găina care face mere de aur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aşteaptă să se ouă găina bunicii tale ca să vadă ce jucărie le-a picat.

| Fernando9Torres a răspuns:

Ce noroc pe tine sad ale mele nu imi dau asa ceva vaca imi da bere, calul imi da rom(cu un R, nu 2) pesica imi da homar cainele fripturi cocosul imi da iaurt/lapte/ciocolata/si alte dulcuri iar soarecele imi da banii! dar tot nu am o gaina care face oua kinder, ale mele fac oua normale sad!

| SabinaQueen a răspuns:

Pai cainele miaona si pisica cotcodoceste.

| Macryna a răspuns:

Vaca- ciucalata milka, calul-asculta salam, porcul plange la telenovele, cainele mananca seminte bea bere si injura la meci, pisica sta cu mamaie in fata portii cu tatele si barfeste, capra- face bine si mananca miere si unii oameni fac prostie happy P.S iti aduc si tie milka daca imi dai jocariile de la oua laughing

| Macryna a răspuns:

Vaca- ciucalata milka, calul-asculta salam, porcul plange la telenovele, cainele mananca seminte bea bere si injura la meci, pisica sta cu mamaie in fata portii cu tatele si barfeste, capra- face bine si mananca miere si unii oameni fac prostie happy P.S iti aduc si tie milka daca imi dai jucariile de la oua laughing

| Aimee33 a răspuns:

Vacuta mea face ciocolata Milka cow.

| 49Days a răspuns:

Pun intrebari legate de oua kinder pe TPUlaughing

Si te-ai imbogatit? Sunt destul de scumpe

| AinştainIsBack a răspuns:

Vacuta mea face ciocolata calda, iar capra mea da branza cu smantana.

| hamsterita29 a răspuns:

Ale mele fac bine laughing))

| AnotherOne02 a răspuns:

Piatra mea face nisip, cainele meu flotari si pisica inexistenta nu exista. happy

| BloodyDagger a răspuns:

Vaca unchiului meu face bere.

| TruewordxD a răspuns:

Pai bunicu meu a scapat inelu de aur in mancarea scroafei care era gravida si cand a nascut a nascut purcelusi de aur; o povestea asta e adevarata pentru ca este inventata de mine.

| pepsi99 a răspuns:

Câinele vecinului faca rahat cu gust de ciocolata si sperma cu gust de lapte laughing

| FataCuScplici a răspuns:

Pisica mea face icre, iar căţelul gimnastică!

Întrebări similare