- Croampa: da, ne-am balbait oleac' de emotii + habar n-am care-i faza cu "arigatou", pur si simlu m-ai iesit pe gura!
Apropo, ce parere ai?
Nu ma asteptam sa pui link.
Asculti manele?
Eram la biserică.
Imi si imaginez.
Cu toate ca nu prea inteleg ce spui pe la final, da' merge.
Misto vocea.
Ai salvat-o ca ton de apel?
Da, ma... sa astepti tu. Nu schimb eu voce lui Ruki pentru nimic in lume.
#Salam&Bieber4ever
M-ai dat gata cu Bieber. Omule, ai vazut ce cap de papusa are? O.o
Ce duet :O
http://vocaroo.com/i/s1LC6ZJfUz80
Nu credeam vreodata ca o sa apuc sa ascult un cantaret oribil si un manelist in acelasi timp.
Pun si eu duet Riki vs Guta?
Nu, e prea mult pentru o zi.
Sa tii minte ca, atunci cand vrei sa ma vezi plangand, imi pui aia sa ascult. Sau mai bine nu tine minte...lasa.
Mori cocalarule
Baaa...acum am realizat. Si tu ai acel accent. daca te pun sa spui ceva spui? Spui? Spuuui? O-O
Logic ca-s fata. Acum pune si tu.
Deci pe bune daca am mai vazut casti cu microfon la vanzare ieftine.
Nu ma lua acum cu castile, pune link.
Ok, da banii de casti.
Lol, se intelege de parca as fi sarac.
Ba, pune link, ca te bat
Deci, imi place, vocea, e chiar destul de draguta, si este foarte molcaluta.
http://vocaroo.com/i/s1Y9y0cAw5Bd
Fetitele? Aham... fetitele?
App, ce tare suna rusa. (bine, tot japoneza pe primul loc) dar chiar suna tare.
Ai auzit vrodata de cintaretul bulgar AZIS, cauta in google la imagini AZIS si ai ve-i vedea toata frumusetea are cintece "misto ".
Hai ca m-ai lasat fara cuvinte.
Arata ciudat. E gay? Il vad imbracat in fata. -.O
Nu e gay, are sotie si o fiica.
Atunci, e mai nebun ca mine, cu siguranta.
Nu vreau sa-l jignesc, dar are un stil foarte ciudat, si e ceva daca spun asta pentru ca imi place stilul rock si e nebun intr-adevar, dar asta e prea ciudat.
I l-am aratat tatalui meu si ni s-a putu opri din ras vreo ora. Dar sigur nu mai nebun ca mine fiindca sa-ti spun un secret, sunt foarte pervers, imi plac toate perversitatile astea asa ca cind sunt cu "ai mei " (adica cu asa zisii mei prieteni) vorbesc asa niste nebunii de la care li se scoala parul din cap, si acel accent cu care vorbeam in mesaje de fapt il fac special, pot vorbi si eu ca orice om...
Si tu mi-ai spus mie ca-s "perversuta". Uite unde era perversul adevarat.
Da, tot cu accent suna bine, pastreaza-l.
Cati ani ai? zici ca esti avocat asa voce ai
Sa presupunem 15 - 16, in orice caz nu mai sus de aceasta varsta.
Poti sa spui "Eu sunt terminatorul si am venit sa va distrug pe toti" cu un ton extrem de gros? Vreau sa vad cum suna.
Sa stii ca o sa te pun la mai multe probe de voce. Da...da.
Eram sigur c-o să te iei de mine, să mor i0
. serios, chiar esti manelar? nu credeam o.O
Da tu nu pui ma link?
Interesant. cred ca m-am obisnuit prea mult cu vocile la Italieni ca astia au voce mai subtire chiar daca au si 30 de ani. ca si Daisuki, pari mai mare la varsta
Ce pana mea mă?
Sunt un pic ocupat=ascult salam
Trebuia să fie o glumă.
Nici ție nu ți-o plăcut laptele, că nu te prinzi.
Primeste : http://vocaroo.com/i/s0IqMnmGiQp7
Omule..ai o voce superba.
Sa stii ca am o lista imaginara cu toaaate lucrurile pe care vreau sa mi le zici. Daca nu le zici O.O nu stiu ce fac cu tine. *fata malefica*
frate, chiar ai o voce tare.
Nu "ma"
Recunosti ca nu-s un copil? Daaaaa! Nu credeam ca o sa prind ziua asta. Daaa! Acum pune link tati.
Am zis eu ca nu esti copil? esti si inca cum dar ai voce putin, dar putin mai matura. "De unde stii ma ca n-am mintit?" o faceai de la inceput . cat despre inregistrare, daca nu am microfon cu ce ai vrea sa fac? puterea mintii?
Fumezi ceva sau?
Intreb asta pentru ca ai o voce misto rau.
Sunt prea divin pentru a ma strica cu astfel de prostii, fiindca de m-ar prinde parintii m-ar da afara din casa, si vorbesc serios, sa stii, ca la mine e regim totalitar rau.
"fiindca de m-ar prinde parintii m-ar da afara din casa" am zis ca mor de ras
Nu cred ca e regim totalitar.
Eu le-as multumi.
La mine la faza cu tigarile a fost cam asa : "uite, fata mea, daca vrei sa te apuci de fumat imi ceri mie bani de tigari ca de te prind ca ceri la altii sau fumezi dupa altii iti pun jar pe limba".
Esti cumva de prin Moldova de stii rusa?
Da, din pacate
De ce "din pacate"?
E super zona de acolo.
La fel si oamenii.
Orice. Cum am facut si eu. Ce-ti vine in minte aia spui.
Poţi să-mi faci mie o dedicaţie.
Ce-ai zis ma acolo?
Mai Daisuki mai, esti tu mica copchila dar ai voce matura, asta da surpriza . puteai si tu sa minti pe aici ca ai 17 18 ani, dar fiind mica nu te.a dus capul
De unde stii ma ca n-am mintit? Poate am 19. poate nu.
Fain. chiar zici ca esti japoneza.
Nuuu...ei au accentul ala japonez, la care eu trebuie sa mai lucrez.
De ce fata trista?
Dar vorbesti fain dupa parerea mea.
app, din greseala am pus fata '' ''.. am gresit semnul ) cu semnul (
Dar tu esti fata sau baiat?
Nu ma asteptam sa ai vocea asta. nu stiu. DD
tare.
- Croampa: da, ne-am balbait oleac' de emotii + habar n-am care-i faza cu "arigatou", pur si simlu m-ai iesit pe gura!
Apropo, ce parere ai?
Pai si ce daca? Imi plac persoanele care vorbesc asa.
În realitate nu se observă așa mult dar în înregistrări da...nu sunt pregătită să fac asta.
Sunt Croampa si impreuna cu vecina-me' am reusit n sfarsit sa facem o inregistrare vocala, sper sa va placuta(da ):
http://vocaroo.com/i/s18kiO9qMuLX
*arigatou*
funda? :D
vaporwave întreabă:
Julyly2089 întreabă: