- Croampa: da, ne-am balbait oleac' de emotii + habar n-am care-i faza cu "arigatou", pur si simlu m-ai iesit pe gura!
Apropo, ce parere ai?
Deci, imi place, vocea, e chiar destul de draguta, si este foarte molcaluta.
http://vocaroo.com/i/s1Y9y0cAw5Bd
Deci pe bune daca am mai vazut casti cu microfon la vanzare ieftine.
Imi si imaginez.
Cu toate ca nu prea inteleg ce spui pe la final, da' merge.
Misto vocea.
Da, ma... sa astepti tu. Nu schimb eu voce lui Ruki pentru nimic in lume.
Fetitele? Aham... fetitele?
App, ce tare suna rusa. (bine, tot japoneza pe primul loc) dar chiar suna tare.
M-ai dat gata cu Bieber. Omule, ai vazut ce cap de papusa are? O.o
Ai auzit vrodata de cintaretul bulgar AZIS, cauta in google la imagini AZIS si ai ve-i vedea toata frumusetea are cintece "misto ".
Hai ca m-ai lasat fara cuvinte.
Arata ciudat. E gay? Il vad imbracat in fata. -.O
Nu credeam vreodata ca o sa apuc sa ascult un cantaret oribil si un manelist in acelasi timp.
Pun si eu duet Riki vs Guta?
Atunci, e mai nebun ca mine, cu siguranta.
Nu vreau sa-l jignesc, dar are un stil foarte ciudat, si e ceva daca spun asta pentru ca imi place stilul rock si e nebun intr-adevar, dar asta e prea ciudat.
Sa tii minte ca, atunci cand vrei sa ma vezi plangand, imi pui aia sa ascult. Sau mai bine nu tine minte...lasa.
I l-am aratat tatalui meu si ni s-a putu opri din ras vreo ora. Dar sigur nu mai nebun ca mine fiindca sa-ti spun un secret, sunt foarte pervers, imi plac toate perversitatile astea asa ca cind sunt cu "ai mei " (adica cu asa zisii mei prieteni) vorbesc asa niste nebunii de la care li se scoala parul din cap, si acel accent cu care vorbeam in mesaje de fapt il fac special, pot vorbi si eu ca orice om...
vaporwave întreabă: