- Croampa: da, ne-am balbait oleac' de emotii + habar n-am care-i faza cu "arigatou", pur si simlu m-ai iesit pe gura!
Apropo, ce parere ai?
Si tu mi-ai spus mie ca-s "perversuta". Uite unde era perversul adevarat.
Da, tot cu accent suna bine, pastreaza-l.
Orice. Cum am facut si eu. Ce-ti vine in minte aia spui.
Sa presupunem 15 - 16, in orice caz nu mai sus de aceasta varsta.
Poti sa spui "Eu sunt terminatorul si am venit sa va distrug pe toti" cu un ton extrem de gros? Vreau sa vad cum suna.
Sa stii ca o sa te pun la mai multe probe de voce. Da...da.
Interesant. cred ca m-am obisnuit prea mult cu vocile la Italieni ca astia au voce mai subtire chiar daca au si 30 de ani. ca si Daisuki, pari mai mare la varsta
Ce pana mea mă?
Sunt un pic ocupat=ascult salam
Trebuia să fie o glumă.
Nici ție nu ți-o plăcut laptele, că nu te prinzi.
Omule..ai o voce superba.
Sa stii ca am o lista imaginara cu toaaate lucrurile pe care vreau sa mi le zici. Daca nu le zici O.O nu stiu ce fac cu tine. *fata malefica*
frate, chiar ai o voce tare.
Recunosti ca nu-s un copil? Daaaaa! Nu credeam ca o sa prind ziua asta. Daaa! Acum pune link tati.
Am zis eu ca nu esti copil? esti si inca cum dar ai voce putin, dar putin mai matura. "De unde stii ma ca n-am mintit?" o faceai de la inceput . cat despre inregistrare, daca nu am microfon cu ce ai vrea sa fac? puterea mintii?
Fumezi ceva sau?
Intreb asta pentru ca ai o voce misto rau.
Sunt prea divin pentru a ma strica cu astfel de prostii, fiindca de m-ar prinde parintii m-ar da afara din casa, si vorbesc serios, sa stii, ca la mine e regim totalitar rau.
"fiindca de m-ar prinde parintii m-ar da afara din casa" am zis ca mor de ras
vaporwave întreabă: