| InvertedDeformity a întrebat:

Gata, de azi am decis sa nu imi mai fac temele!

35 răspunsuri:
| pufy6646475 a răspuns:

Vei fi sarac si singur, mai bine cu vreo 12 pisici.

| anad a răspuns:

As crede daca ceea ce ai decis s-ar putea si aplica! Ca doar se stie: "Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din targ!"

| InvertedDeformity explică (pentru pufy6646475):

Mai bine ai invata sa vorbesti corect, iar daca nu te cari de aici iti dau in in posteriorul tau mega minuscul incat iti sare tot praful tau de zane proaste!

| pufy6646475 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Multumesc,vad ca mi-ai zis niste lucruri despre mine pe care nici eu nu le stiam.Cu siguranta, tu esti inteligent si educat, se vede dupa limajul tau... oricum a fost un raspuns la misto.Dar acum inteleg ca "intrebarea" ta(pun ghilimele pentru ca nici macar nu este o intrebare) este cat sde poate de serioasa! Nu-ti face temele, cei 2 neuroni ai tai erau suprasolicitati in efectuarea calculelor 2x2 si 3x4.Probabil acum o sa ma injuri, ca asa se rezolva problemele la tine casa.Frumos!

| pufy6646475 a răspuns (pentru pufy6646475):

Limbajul*

| OnuOnulică a răspuns:

Serios?
Eu cred că putem să trăiesc si fără să stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine.

| TooSexyForYou a răspuns:

Woah, câtă rebelitate din partea ta.

| Foxyyyy a răspuns:

Si? Eu nu mi le fac niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo.

| Furculingură a răspuns:

Good boy.

| motan444 a răspuns:

Buna alegere asculta asta si poate te razgandesti http://www.youtube.com/watch?v=x1VWF99w_mQ

| AnonimaSecretá a răspuns:

Meriti un oswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu-ti mai faci temele te inteleg, dar ca sa nu mai fi prost, cand ai sa iei decizia asta?

| Musique a răspuns:

Fain, eu am decis asta încă din clasa a 5-a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*face pe ăla de religie*
Faptele contează, nu vorbele!

| InvertedDeformity explică (pentru anonim_4396):

Probabil nu voi lua niciodata decizia de a ma face prost.Iar lucrul pe care l-ai spus mai sus s-ar potrivi perfect pentru tine.

| InvertedDeformity explică (pentru AnonimaSecretá):

Tu meriti un baros...

| InvertedDeformity explică (pentru pufy6646475):

Pai hai sa vedem:Si raspsunsul meu a fost la misto. Daca ai fi fost educata ai fi stat in banca ta(oricum tu ai inceput sa te dai smechera, dar fara succes), nu te-ai fi aprins in felul asta, iar pe langa asta, se vede ca ai mai putin de 10-12 ani.
Singura de iaci care are 2 neuroni esti chiar tu: unul dintre ei este pentru a merge in fata, iar ce de-al doilea este pentru a merge in spate.Iar chiar daca te intereseaza cata cultura am eu, chiar trebuie sa te informez ca am mult mai multa decat tine.
P.S. Daca nu ai observat, suntem pe T/A(Trivivia/Amuzante)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

"probabil" rolling on the floor

| InvertedDeformity explică (pentru anonim_4396):

Daca nu as fi scris ''probabil'' as fi mintit, si eu pot avea mici lacune. Daca nu as fi scris asa ceva mai sus ar fi insemnat ipocrizie.Modul in care incerci* sa ofensezi prim raspunsuri banale si sa razi isteric, nu te face mai superior, din potriva, vei fi intr-o cotinua cadere, iar eu nu voi fi schimbat cu nimic sau imi voi urma propriul drum.
P.S.Raspunsurile pe care le dai mai sus reprezinta aproape 99% ipocrizia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Numai un expert in ipocrizie poate recunoaste asa ceva

| InvertedDeformity explică:

...Scuza-ma, tu tocmai ai folosit termenul ''ipocrizie'' si ''recunoaste'' in aceeasi propozitie, cu acelasi scop? Ti-as sugera sa verifici mai intai ce inseamna ''ipocrizie'', iar mai vorbim.
Iar daca esti chiar asa redus mental incat nu poti da o cautare, iti spun eu ce inseamna, iar daca vrei, poti verifica si tu in orice dictionar/DEX:
IPOCRIZÍE, ipocrizii, s. f. Atitudinea celui ipocrit; prefăcătorie, fățărnicie, falsitate. – Din fr. hypocrisie.
IPOCRIZÍE s. duplicitate, falsitate, fățărnicie, minciună, perfidie, prefăcătorie, viclenie, vicleșug, (livr.) fariseism, machiavelism, tartuferie, tartufism, (rar și fam.) machiaverlâc, (înv.) fățărie, prefăcanie, prefăcătură, procleție, (fig.) iezuitism, mascaradă. (~ cuiva în comportare.)- acesta definitie mai complexa a fost impusa in anul 2002.

| Skay22 a răspuns:

Iuhu! Deci te-ai decis sa vii in gasca mea, nu? laughing Glumesc. Si sper ca glumesti si tu. straight face

| InvertedDeformity explică (pentru Skay22):

In grupa ta? Afla ca nu suport hipsterii metrosexuali!

| CautNume a răspuns:

Cum spune doamna de chimie, avem nevoie si de vanzatori la Cora.

| CrazyName a răspuns:

Ai inceput clasa I?

| Probot38 a răspuns (pentru pufy6646475):

Da' cine are dreptate pana la urma?

| Probot38 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Dar cine are dreptate pana la urma?

| InvertedDeformity explică (pentru Probot38):

Eu, oarecum!

Întrebări similare