| InvertedDeformity a întrebat:

Gata, de azi am decis sa nu imi mai fac temele!

35 răspunsuri:
| InvertedDeformity explică (pentru CautNume):

Asa, si? Asta nu inseamna ca trebuie sa o pui ca raspuns la postarea mea.

| pufy6646475 a răspuns (pentru InvertedDeformity):

Nu inteleg unde m-am dat eu mare smechera, oricum tu doai ai pus o propozitie tampita(ce nu este intrebare) si acum te iei de toti pentru. raspunsurile pe care ti le-au dat.Sunt curioasa ce-ai fi vrut sa ti se raspunda? "Bravo, tine-o tot asa.Pentru ce sa ne facem temele?"Si nu inteleg nici cum raspunsul tau ar fi fost la misto pentru. ca tu din prima ai sarit cu gura pe mine.Nici tu nu ai stat in banca ta...dar te rog, pentru ca eu nu am chef sa ne certam, sa ma lasi in pace si sa nu-ti mai dai tu cu parerea despre mine.Din nou, nu stiu ce gandesti tu si ce-ai fi vrut sa ti se raspunda.Chiar nu poti inghiti o gluma.

| MetallZuZ a răspuns:

Cutu bun, ai un os pe ziua de azi.batting eyelashes

| InvertedDeformity explică (pentru MetallZuZ):

Cum am mai tot spus, tu meriti un baros!

| InvertedDeformity explică (pentru pufy6646475):

Mda, se pare ca te intorci de unde ai plecat.Iar incepi sa te aprinzi degeaba, doar pentru ca ti-am raspuns la raspunsul tau.
Revin la partea cu ''sa te iei de toti pentru raspunsurile pe care ti le-au dat''. Daca te uiti mai atenta nu m-am luat de nimeni, le-am raspuns pe masura in care mi-au raspuns si ei, atata tot.
P.S.Normal ca nu as fi vrut sa imi raspunda numai in mod agreabil.Ai exemple mai sus.

Întrebări similare