May ingeras nu il merita E prea urat pentru o fata ca eaLasa ingeras ca o sa iti gases eu unul
@ingeras nu-i nevoie sa fii supy pe el...doar incerca sa te ajute... daca nu a reusit asta e... poate ca lui i se parea frumos.; 0
Nu sunt rautacios. Poate nu ai observat la ce categorie este bagata intrebarea. Am zis sa mai radem si noi putin.
Hai mai. tu faci glume sau ce?.la ce urat e ala.nu cred ca l-ar vrea cineva. oricum multumesc pentru ca te-ai apucat sa mi-l cauti.cred ca te-ai chinuit mult ca asa "frumusete" mai rar gasesti... ce sa zic...chin mare pe capu tau.cred ca nu ai avut ce face de te-ai apucat sa cauti pe Fat Frumos al meu. da' sa stii ca el e numai pentru mine.cand il gasesc nu vi-l arat.il pstrez numai pentru mine
@skumplika.ehe.da' de cand imi cunosti tu gusturile
@JustMeFlory. exact. unu mai urat nu gaseai mai?
@mumoasa.mersi pentru sustinere.dee.acu' nu am decat sa-l astept pe al tau.sa speram ca nu-i asa "frumos" ca asta
@dulceata.lasa sa ma vezi pe mine cand oi fii rautacioasa cu el
Hai mai..tu faci glume sau ce?..la ce urat e ala..nu cred ca l-ar vrea cineva..oricum multumesc ptr ca te-ai apucat sa mi-l cauti..cred ca te-ai chinuit mult ca asa "frumusete" mai rar gasesti...ce sa zic...chin mare pe capu tau..cred ca nu ai avut ce face de te-ai apucat sa cauti pe Fat Frumos al meu..da' sa stii ca el e numai pentru mine..cand il gasesc nu vi-l arat..il pstrez numai pentru mine
@skumplika..ehe..da' de cand imi cunosti tu gusturile
@JustMeFlory..exact..unu mai urat nu gaseai mai?
@mumoasa..mersi ptr sustinere..dee..acu' nu am decat sa-l astept pe al tau..sa speram ca nu-i asa "frumos" ca asta
@dulceata..lasa sa ma vezi pe mine cand oi fii rautacioasa cu el
Julyly2089 întreabă: