Realizezi ca ai scris ditai romanul? am citit doar partea cu "numai sunteti amuzanti ca inainte"... just so you know
Nu știu ce să zic, dar cert e că dacă aș avea și eu atât de mult timp liber ca și tine aș probabil că aș ajunge pe lună, sau cel puțin până la magazin să-mi cumpăr niște semințe.
Totuși, de ce să ne facem de căcat și să nu recunoaștem? Țara se numește România, o țară frumoasă, dar plină de hoți și țigani. Apăi dacă se fură și de Crăciun, dă-o drecu' de treabă. Și oricum, chiar din buzunar?
În altă ordine de idei, ai uitat un user, dar știu și cum să-l introduci în poveste. Bradul, era copăcel!
Dacă stau bine să mă gândesc știu și cine mi-a furat banii. Era obsedatul de JONY, care-mi tot băga mâna în pantaloni, dar n-am realizat că îmi fură banii, credeam că face altceva. :c
Deci sunt mega-mirat ca am fost mentionat aici. Istorioara e buna, in stil de-a lui Tudor Arghezi si putin modernism, uh, sunt entuziasmat, deci mi-a placut. Apropos, uitete la intrebarea ta unde ai intrebat daca avem curajul sa trimitem un sound cu glasul propriu de ci am trimis, asculta-l si, Craciun Fericit, chiar si daca in Moldova el se sarbatoreste pe 7 februarie dar nu facem nimic atunci facem toate astea de anul nou, fiindca ditamai de comunisti ce suntem
1.Povestea chiar a fost amuzanta.
2.Party fara gagici/ Ce party e asta?
3.Sa revina netistii.
Hei, nu zice de tigani la comun. Sunt unii care sunt de o mie de ori mai destepti ca mine si ca tine la un loc, si mai frumos, etc. Nu toti sunt chiar cum isi imagineaza lumea.
legenda spune ca airan inca isi bea ciocolata calda si asteapta sa ii treaca suspendarea...
Da,Copacel era bradul si Jony e hotul si da...stiu ca am mai omis, dar..caut eu o scuza si dupa ti-o spun.
Stai ca am uitat sa-ti spun ceva. Laudarosule. Deci nu merit sa vorbesti cu mine. Bine, las' ca vezi tu.
Nuuuuu nu asta am vrut sa spun, in al doilea rind sunt mai modest ca privighetoarea, textul ala l-am spus pur si simplu, el nu inseamna nimic.
Stiu, doar eram ironica. Nu-ti face griji, stiu ce ai vrut sa spui
Is mai faine intrebarile alea cu "ce faci? "E mai putin de citit si raspunzi ce vrei.
A da yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si de ce mama dracului nu spui ma lasi in ceata mai nenorocito
Bai da ma enervati cu povestile voastre o sa fac eu o poveste si o s-o pun aici cred ca vineri sa va inchid ochi si urechile ca ma enervati nemernicilor indignatilor
Eu spun ca o fata mica si inocenta ca lipsesc globurile si tu intelegi droguri femeie?! )