Umfla-le cu pompa, scurt si de efect.Eu am vazut asta la un tip si toti poponarii il fluierau pe strada.
Lasa. ca toate fetele de la T/A se uita dupa tine (aproape toate). la ce mai ai nevoie de tate,?
@Șosetuță nu stiu de tine, dar marea majoritate.
Mda. nu dau detalii. (nici eu )
*nu nu nu stai acasa.umorule stai dracu acasa.* scuze eu i-am zis sa stea acasa el nu nu.
pai...ia niste carlige si leaga de ele o sfoara puternica.agata-ti carligele de sfarcuri si leaga capatul sforii de o masina.zi i nu-i prieten sa mearga cu 200/h sa vezi dupa aia ca o sa ai tatele asa :
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Deci ai nevoie neapărată de un control la ginecolog.
Poate au apărul neşte probleme la creşterea hormonoizilor corporali şi. bla bla
* filozoafă mode off *
ai auzit de ciorapi în bluză sau de sutien cu push-up? nimeni nu-şi va da seama.
Nu-i nimic. Știu cum e, te înțeleg.
Mie încă nu mi-a crescut penis.
Cât să mai aștept, doamne, câââââât?
N-o să mă mia placă niciun tip de pe tpuuuuuuu!
Ah, wait, pe mine nici nu mă place niciunul.Mi s-a luat o piatră de pe inimă. Forever alone!
*trollface*
Dacă reuşeşti să îţi atingi o ţâţă cu limba, ai şanse mari ca ele să îţi crească.
Pune-ti niste silicoane.La noi e in sat,un doctor, Yevgheni ii zice, face niste operatii de marire dupa un jinars...doamne feri!
Stai linistit, toate fetele se uita dupa tine, seby, chiar si eu *trollface*
Lasa ca o sa gasesti si fete care se uita la caracter, nu doar la tate . Sau incearca sa faci ce ti-a zis @Îîîî.
Prindete de sfarcuri si rasucesteti-le tare tare...sa vezi cum incep sa creasca. Faci asta in fiecare zi
In primul rand exista o categorie pentru asta si asta e daca nu iti cresc tateleget a life
Julyly2089 întreabă: