A fost prea fain la banchet, am stat aproape toata seara desculta fiindca ma dureau picioarele de la tocuri
Eu abia astept balul bobocilor dar sper sa am un partener ca lumea
Daca nu dai un raspuns folositor acestei persoane neajutorate nu ar trebui sa mai raspunzi si sa iesi de pe TPU!
Trist, trist, trist!
Poate o sa gasesc o tipa gen:
-Ma plitisesc!
-Si eu!
-Am venit aici ca sa nu par un ciudat! Tu?
-La fel! Urasc balurile!
-Vrei sa mergem sa ne imbracam in haine normale si mergem la mall?
-Da!
Si asa au aparut Geanin Junior si Anonima Junior, niste fiinte antisociale la fel ca parintii lor!
Zi ca n-ai plans!
Tu nu plecai? Haida us us us...
http://media.giphy.com/media/p6YzU0PrWlAFG/giphy.gif
E frumos sa mergi la scoala asa-i? ...sunt putin geloasa pe voi...
Si :
¡Muchas gracias! Me appriciate que
Voi cand incepeti scoala?
Stiam ca prin august, dar in ce zi?
De obicei incepe pe la inceputul lui semtembrie cred insa in umele zone incepe in august, nu stiu exact in ce zi pentru ca eu fac scoala acasa.
Nu prea, fac ore in fiecare zi de la 7 ani iar fata profesorului ma enerveaza, ar cam si trebui avand in vedere ca il vad in fiecare de atat timp.
Daca nu-ti convine, te meditez eu cum stiu mai bine
Hey!
1.Inainte de un test/examen.
"Colegul din spate: Cata, da-mi si mie foile alea de pe care ai repetat! Pls man, pls!" *eu cand repet imi fac scheme si toate cele...foile alea le vroia*
Cata: Taci ma.
Colegul ce ma inteapa cu creionul in spate: Pls man, pls...
Cata: Ba, e scrisul meu pe ele.M-am si semnat. Daca te prinde profu' sunt dead.
Colegul : Nu ma prinde boss, nu ma prinde iti jur.
Cata: Nu te mai jura mai... tine *ii dau foile*"
Peste vreo 20 de minute.
"Profesorul : Ce ai ma in banca? Telefon?
Colegul : Nu e telefon domn profesor.
Profesor: Ia sa vedem ce ai tu acolo...
Clegul: "oh god" T_T
Profesorul : 2 *3-4 daca e in toane bune* Hmm, copiute... "Catalin..."
Nici copiutele nu ti le faci singur mai?
Cata: Cand le-ai luat ma din ghiozdan?
Colegul..."f4ck you!"
2.La banchet chiar a fost fain. ... Mi-e dor de colegii din generala.
Muzica a fost faina la noi, nu ne-a pus manele, muzica populara sau lucruri de genul. A fost fain. Am dansat cu totii foarte mult. A fost prea faina partea cu "dansul lent" si-au batut joc aia acolo. Am ras sa murim, am avut un Dj nebun, plin de tatuaje care baga 1 data lent... dupa baga ceva rapid si trebuia sa schimbi stilul de dans.
Mi-au dat lacrimile de cat am ras la banchet. Erau 2 colegi, baiat si fata care se placeau cat de cat. Il tinea fata la dans de parca ar fi fost o carpa murdara, ii era frica sa se apropie. Mama, cat de haiosi au putut sa fie, si nu numai ei, toata lumea in general.
Profesorul de mate aprox 62 de ani de vreo 100 kg dansa cu o profesoara de 55 de ani de vreo 45 kg. Deci prea haiosi, si acum imi vine sa rad cand ma gandesc.
Nu ma intelege gresit, urasc lucrurile de genul dar atunci chiar a fost distractiv. Am stat de la 18:00 pana la 2 noaptea.
Balul bobocilor? Nu am fost la balul bobocilor. Cat m-am "certat" cu tata pe tema asta.
"Cum sa nu te duci?"
Pana la urma i-am explicat ca pur si simplu nu imi face placere si a inteles.
Mi-a spus ceva de genul ca "sa nu regret pe urma, sa nu spun ca nu m-a lasat el"
Nu m-am dus la bal si nu am fost singurul. Mai multi nu ne-am dus.
Dupa ce s-a terminat balul *care se tinea intr-un club...* niste colegi au ramas la striptease cand s-a terminat totul si i-a vazut proful de religie.
Totusi, intrebarea mai faina nu e ce cautau adolescentii acolo, ci..."Ce cauta proful de religie acolo? "
idontknow222 întreabă:
DaciaRomania întreabă: