cami
| cami a întrebat:

Ha.winking
Tu cati stupizi ai >primit.:?
Fi sincer.hee hee
Hai sa facem o statistica.whistling
Uita-te la profilul tau, si spune-ne si noua.
Incept eu...165 big grin

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

290 de stupizi.sunt printre cei mai "stupidati". hi hi hi.

48 răspunsuri:
cami
| cami explică:

Cecilia. ce tare esti rolling on the floor

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

116

constantaproca

Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la 1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.

constantaproca

Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am primit 147 cam asa ceva dintre care jumatate au fost de la "prietenii" mei care nu prea ma inghit, nu de alta dar sunt prea grasa rolling on the floor

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

500, sunt pe podium?

| RamonaMn a răspuns:

61 smug

Multumesc tuturor pentru "stupizii" acordatiwinking

Sa le dea Dumnezeu dublu laughing

| lia a răspuns:

Eu 18 stupide... dar sunt inscrisa pe acest site de pe 29 aprilie, mai am timpwinking

| Bishop a răspuns:

Unde le pot vedea?

| ioanaa a răspuns:

Am primit 31, dar eu zic ca mai am timp, mai ales ca unele raspunsuri se voteaza in mod subiectiv de catre ceilalti. Deci, incet-incet va ajung din urma laughing

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Te-am intrecut - 170

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

V-am luat pe toti....eu am 442laughinglaughinglaughing
Oricum sunt primite pe nedrept...asa ca nici nu-mi pasa de ele.

| anonim a răspuns:

Mai, voi trebuie sa mai copilariti.rolling on the floor
eu am 604 stupizi, si consider ca puteam si mai mult, insa cred ca nu am dat atentie prea mare. rolling on the floor

| borsec a răspuns:

Ho ho... 201

| borsec a răspuns:

Da, dar aici mai conteaza si vechimea pe acest site.

| moonY a răspuns:

142, dar va voi intrece, nu va faceti griji

Janina
| Janina a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:
172

mlm
| mlm a răspuns:

Eu am 205 si sa stiti ca nu ma agit asa tare.

| kh1ss a răspuns:

274

| Brigitta a răspuns:

2, de la aceeasi fata, pe chestie medicala care am zis-o din carte happy sunt destul de noua pe aici, mai am timp sa adunhappy

| dulshe a răspuns:

Eu am primit 62laughing, sa stii ca zic adevarul(poti sa te uiti si u)

| DiMoDi a răspuns:

După căutări seculare care au durat 30 minute (vorba lui Caragiale) am descoperit America! Pardon, Punctajul de la profil... deci am adunat şi eu fir cu fir, 35 de stupizenii... să nu-mi fie de deochi... Ptiu, ptiu! :rolling on the floor

| dyanna a răspuns:

Mai, eu am fost fetita cuminte pana acum...am primit decat 9 voturi de stupid si 3 nefolositoare. dar totusi, printre atatia care au peste suta, ma simt....ca o tocilara
rolling on the floor

| DenissaDeea a răspuns:

Pentru mine nu conteaza cate voturi''stupide''am primit in cateva luni, recunosc ca unele'' voturi stupide''sunt votate din rautate si invidie, in mod cert nu ma afecteaza in niciun fel voturile ''stupide de 194''valoarea omului nu o justifica voturile etc etc.important e sa ajuti, nu sa dai importanta votului stupid.

| Mya a răspuns:

In 5 zile, m-am ales cu 3hee hee daca o tin in stilul asta, am sa va intrec pe toti! La 1 vot, am fost revoltata...la al 2-lea, m-am obisnuit cu ideea... iar de la al 3-lea, astept sa primesc altele laughing

| Mya a răspuns:

Si continui sa adun... laughing hai, doar atata puteti? smug Dar stau si ma intreb care's alea 2 pers care poarta atata ranchiuna, ca de cele mai multe ori doar cate "2 stupide" se dau...thinking
va descopar eu! sa vedeti atunci! devil

| Cryss a răspuns:

36 laughing. si presimt ca o sa mai primesc azi laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu am 18 stupid si 11 nefolositor big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| Onutzu a răspuns:

Deocamdata doar 8 sunt la categoria incepatori cand se maresc voturile trec la avansati si la urma expert TPU in voturi stupide. rolling on the floor laughing

Întrebări similare