Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la 1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.
Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.
Eu am primit 147 cam asa ceva dintre care jumatate au fost de la "prietenii" mei care nu prea ma inghit, nu de alta dar sunt prea grasa
Am primit 31, dar eu zic ca mai am timp, mai ales ca unele raspunsuri se voteaza in mod subiectiv de catre ceilalti. Deci, incet-incet va ajung din urma
V-am luat pe toti....eu am 442
Oricum sunt primite pe nedrept...asa ca nici nu-mi pasa de ele.
Mai, voi trebuie sa mai copilariti.
eu am 604 stupizi, si consider ca puteam si mai mult, insa cred ca nu am dat atentie prea mare.
2, de la aceeasi fata, pe chestie medicala care am zis-o din carte sunt destul de noua pe aici, mai am timp sa adun
După căutări seculare care au durat 30 minute (vorba lui Caragiale) am descoperit America! Pardon, Punctajul de la profil... deci am adunat şi eu fir cu fir, 35 de stupizenii... să nu-mi fie de deochi... Ptiu, ptiu! :
Mai, eu am fost fetita cuminte pana acum...am primit decat 9 voturi de stupid si 3 nefolositoare. dar totusi, printre atatia care au peste suta, ma simt....ca o tocilara
Pentru mine nu conteaza cate voturi''stupide''am primit in cateva luni, recunosc ca unele'' voturi stupide''sunt votate din rautate si invidie, in mod cert nu ma afecteaza in niciun fel voturile ''stupide de 194''valoarea omului nu o justifica voturile etc etc.important e sa ajuti, nu sa dai importanta votului stupid.
In 5 zile, m-am ales cu 3 daca o tin in stilul asta, am sa va intrec pe toti! La 1 vot, am fost revoltata...la al 2-lea, m-am obisnuit cu ideea... iar de la al 3-lea, astept sa primesc altele
Si continui sa adun... hai, doar atata puteti? Dar stau si ma intreb care's alea 2 pers care poarta atata ranchiuna, ca de cele mai multe ori doar cate "2 stupide" se dau...
va descopar eu! sa vedeti atunci!
Deocamdata doar 8 sunt la categoria incepatori cand se maresc voturile trec la avansati si la urma expert TPU in voturi stupide.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: