V-am luat pe toti....eu am 442
Oricum sunt primite pe nedrept...asa ca nici nu-mi pasa de ele.
Mai, eu am fost fetita cuminte pana acum...am primit decat 9 voturi de stupid si 3 nefolositoare. dar totusi, printre atatia care au peste suta, ma simt....ca o tocilara
Deocamdata doar 8 sunt la categoria incepatori cand se maresc voturile trec la avansati si la urma expert TPU in voturi stupide.
Mai, voi trebuie sa mai copilariti.
eu am 604 stupizi, si consider ca puteam si mai mult, insa cred ca nu am dat atentie prea mare.
Pentru mine nu conteaza cate voturi''stupide''am primit in cateva luni, recunosc ca unele'' voturi stupide''sunt votate din rautate si invidie, in mod cert nu ma afecteaza in niciun fel voturile ''stupide de 194''valoarea omului nu o justifica voturile etc etc.important e sa ajuti, nu sa dai importanta votului stupid.
2, de la aceeasi fata, pe chestie medicala care am zis-o din carte sunt destul de noua pe aici, mai am timp sa adun
Am primit 31, dar eu zic ca mai am timp, mai ales ca unele raspunsuri se voteaza in mod subiectiv de catre ceilalti. Deci, incet-incet va ajung din urma
28 stupide din 258 raspunsuri...adica 10.85% :-)
Daca extindem principiul lui Pareto...80% din "stupide" cred ca sunt date de 20% din utilizatori
Recunosc, la inceput m-am necajit fiindca nu consider ca am raspuns vreodata ceva stupid... dar sunt sigura ca mult mai multi mi-au considerat raspunsurile folositoare si nu au votat...decat sunt cei care s-au grabit sa bifeze "stupidul".
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: