cami
| cami a întrebat:

Ha.winking
Tu cati stupizi ai >primit.:?
Fi sincer.hee hee
Hai sa facem o statistica.whistling
Uita-te la profilul tau, si spune-ne si noua.
Incept eu...165 big grin

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

290 de stupizi.sunt printre cei mai "stupidati". hi hi hi.

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8 stupid, si 6 nefolositor, si culmea e ca la alea cu nefolositor chiar mi-am dat interesul sa raspund intr-un mod folositor...

| borsec a răspuns:

Ho ho... 201

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

V-am luat pe toti....eu am 442laughinglaughinglaughing
Oricum sunt primite pe nedrept...asa ca nici nu-mi pasa de ele.

| dulshe a răspuns:

Eu am primit 62laughing, sa stii ca zic adevarul(poti sa te uiti si u)

| alexa a răspuns:

7 dar nu mi s.au parutsadlaughing

| dyanna a răspuns:

Mai, eu am fost fetita cuminte pana acum...am primit decat 9 voturi de stupid si 3 nefolositoare. dar totusi, printre atatia care au peste suta, ma simt....ca o tocilara
rolling on the floor

| borsec a răspuns:

Da, dar aici mai conteaza si vechimea pe acest site.

mlm
| mlm a răspuns:

Eu am 205 si sa stiti ca nu ma agit asa tare.

| lia a răspuns:

Eu 18 stupide... dar sunt inscrisa pe acest site de pe 29 aprilie, mai am timpwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma urasc pocaitii si a vineaza sa-mi dea stupizi rolling on the floor Raii de ei big grin tongue

| Onutzu a răspuns:

Deocamdata doar 8 sunt la categoria incepatori cand se maresc voturile trec la avansati si la urma expert TPU in voturi stupide. rolling on the floor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu numai 52 am, nu prea sunt iubit crying

| anonim a răspuns:

Mai, voi trebuie sa mai copilariti.rolling on the floor
eu am 604 stupizi, si consider ca puteam si mai mult, insa cred ca nu am dat atentie prea mare. rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Janina
| Janina a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:
172

| moonY a răspuns:

142, dar va voi intrece, nu va faceti griji

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Eu am 18 stupid si 11 nefolositor big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| Bishop a răspuns:

Unde le pot vedea?

| ellai a răspuns:

Am si eu 19.se aduna ele tongue

| DenissaDeea a răspuns:

Pentru mine nu conteaza cate voturi''stupide''am primit in cateva luni, recunosc ca unele'' voturi stupide''sunt votate din rautate si invidie, in mod cert nu ma afecteaza in niciun fel voturile ''stupide de 194''valoarea omului nu o justifica voturile etc etc.important e sa ajuti, nu sa dai importanta votului stupid.

| Criiss16 a răspuns:

Pana acum 7 doarlaughing Dar nu se stie niciodata cand pot trece de 100!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

117, nu am intrat inca in mainile pocaitilorrolling on the floor)ca altiirolling on the floorrolling on the floor

| Brigitta a răspuns:

2, de la aceeasi fata, pe chestie medicala care am zis-o din carte happy sunt destul de noua pe aici, mai am timp sa adunhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Criticul lasa ca daca te remarca, ne baga pe amindoi intr-o oala si ne pun la fiert rolling on the floor

| kh1ss a răspuns:

274

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Și eu am "stupid" cu nemiluita, 264.
Nu o să plâng, ba mă bucur că cineva a citit răspunsul de la coadă la cap de nu a înțeles.
Ha, ha, ha,...
Pa, pa.

| ioanaa a răspuns:

Am primit 31, dar eu zic ca mai am timp, mai ales ca unele raspunsuri se voteaza in mod subiectiv de catre ceilalti. Deci, incet-incet va ajung din urma laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

195 in patru luni, si asta e doar inceputul..., asa cum spune mike-multe sunt pe nedrept, asa ca nu ma omor doar pentru atat, dar sunt capabila de mai mult!

| NoName_9903 a răspuns:

28 stupide din 258 raspunsuri...adica 10.85% :-)
Daca extindem principiul lui Pareto...80% din "stupide" cred ca sunt date de 20% din utilizatori
Recunosc, la inceput m-am necajit fiindca nu consider ca am raspuns vreodata ceva stupid... dar sunt sigura ca mult mai multi mi-au considerat raspunsurile folositoare si nu au votat...decat sunt cei care s-au grabit sa bifeze "stupidul".

| Cryss a răspuns:

36 laughing. si presimt ca o sa mai primesc azi laughing

Întrebări similare