Eu am primit 147 cam asa ceva dintre care jumatate au fost de la "prietenii" mei care nu prea ma inghit, nu de alta dar sunt prea grasa
In 5 zile, m-am ales cu 3 daca o tin in stilul asta, am sa va intrec pe toti! La 1 vot, am fost revoltata...la al 2-lea, m-am obisnuit cu ideea... iar de la al 3-lea, astept sa primesc altele
Iar am pierdut startul ca am fost la nunta. Proasta idee, ca am dat si bani si am primit si stupizi intre timp fara sa fac nimic. am 194. se intrec prea fericitul david, cu dl inginer si bestiala, plenipotentiara anna sa ma gratuleze cu voturi din astea. dar, voi stiti perfect unde ma doare.
Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la 1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.
Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.
După căutări seculare care au durat 30 minute (vorba lui Caragiale) am descoperit America! Pardon, Punctajul de la profil... deci am adunat şi eu fir cu fir, 35 de stupizenii... să nu-mi fie de deochi... Ptiu, ptiu! :
Si continui sa adun... hai, doar atata puteti? Dar stau si ma intreb care's alea 2 pers care poarta atata ranchiuna, ca de cele mai multe ori doar cate "2 stupide" se dau...
va descopar eu! sa vedeti atunci!
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: