cami
| cami a întrebat:

Ha.winking
Tu cati stupizi ai >primit.:?
Fi sincer.hee hee
Hai sa facem o statistica.whistling
Uita-te la profilul tau, si spune-ne si noua.
Incept eu...165 big grin

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

290 de stupizi.sunt printre cei mai "stupidati". hi hi hi.

48 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Eu am primit 147 cam asa ceva dintre care jumatate au fost de la "prietenii" mei care nu prea ma inghit, nu de alta dar sunt prea grasa rolling on the floor

| want2bMajestic a răspuns:

Oare s dau aceste puncte ptochi frumosi?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:
129
laughing)
Si stiu exact de la cinerolling on the floorVa multumesc pe aceasta cale..va iubesc si va respect chatterbox
ceaulaughing

| Mya a răspuns:

In 5 zile, m-am ales cu 3hee hee daca o tin in stilul asta, am sa va intrec pe toti! La 1 vot, am fost revoltata...la al 2-lea, m-am obisnuit cu ideea... iar de la al 3-lea, astept sa primesc altele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:5
... dar e abia inceputul...si nu ma mira deloc cand lumea nu vrea sa fim mai destepti decat eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar am pierdut startul ca am fost la nunta. Proasta idee, ca am dat si bani si am primit si stupizi intre timp fara sa fac nimic. am 194. se intrec prea fericitul david, cu dl inginer si bestiala, plenipotentiara anna sa ma gratuleze cu voturi din astea. dar, voi stiti perfect unde ma doare.

cami
| cami explică:

Cecilia. ce tare esti rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami: merci frumos, dar aia care-mi dau stupid sunt multi.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

116

| pisika a răspuns:

Eu am 22... thinking

constantaproca

Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la 1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.

constantaproca

Sunt pe TPU din 22 martie, am raspuns la1741 intrebari, am primit 75 voturi nefolositor si 116 voturi stupid.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

500, sunt pe podium?

| DiMoDi a răspuns:

După căutări seculare care au durat 30 minute (vorba lui Caragiale) am descoperit America! Pardon, Punctajul de la profil... deci am adunat şi eu fir cu fir, 35 de stupizenii... să nu-mi fie de deochi... Ptiu, ptiu! :rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow...eu doar azi am vazut ca am doar 30... ce tare! credeam ca am cel putin 100, dupa cum am obsevat ca se noteaza cu stupid...

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Te-am intrecut - 170

| Mya a răspuns:

Si continui sa adun... laughing hai, doar atata puteti? smug Dar stau si ma intreb care's alea 2 pers care poarta atata ranchiuna, ca de cele mai multe ori doar cate "2 stupide" se dau...thinking
va descopar eu! sa vedeti atunci! devil

| RamonaMn a răspuns:

61 smug

Multumesc tuturor pentru "stupizii" acordatiwinking

Sa le dea Dumnezeu dublu laughing

Întrebări similare