cami
| cami a întrebat:

Ha.winking
Tu cati stupizi ai >primit.:?
Fi sincer.hee hee
Hai sa facem o statistica.whistling
Uita-te la profilul tau, si spune-ne si noua.
Incept eu...165 big grin

Răspuns Câştigător
| Ben. a răspuns:

290 de stupizi.sunt printre cei mai "stupidati". hi hi hi.

49 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Pana acum 7 doarlaughing Dar nu se stie niciodata cand pot trece de 100!laughing

| alexa a răspuns:

7 dar nu mi s.au parutsadlaughing

| ellai a răspuns:

Am si eu 19.se aduna ele tongue

| want2bMajestic a răspuns:

Oare s dau aceste puncte ptochi frumosi?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| pisika a răspuns:

Eu am 22... thinking

| NoName_9903 a răspuns:

28 stupide din 258 raspunsuri...adica 10.85% :-)
Daca extindem principiul lui Pareto...80% din "stupide" cred ca sunt date de 20% din utilizatori
Recunosc, la inceput m-am necajit fiindca nu consider ca am raspuns vreodata ceva stupid... dar sunt sigura ca mult mai multi mi-au considerat raspunsurile folositoare si nu au votat...decat sunt cei care s-au grabit sa bifeze "stupidul".

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8 stupid, si 6 nefolositor, si culmea e ca la alea cu nefolositor chiar mi-am dat interesul sa raspund intr-un mod folositor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma urasc pocaitii si a vineaza sa-mi dea stupizi rolling on the floor Raii de ei big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu numai 52 am, nu prea sunt iubit crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

117, nu am intrat inca in mainile pocaitilorrolling on the floor)ca altiirolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Criticul lasa ca daca te remarca, ne baga pe amindoi intr-o oala si ne pun la fiert rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Și eu am "stupid" cu nemiluita, 264.
Nu o să plâng, ba mă bucur că cineva a citit răspunsul de la coadă la cap de nu a înțeles.
Ha, ha, ha,...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

195 in patru luni, si asta e doar inceputul..., asa cum spune mike-multe sunt pe nedrept, asa ca nu ma omor doar pentru atat, dar sunt capabila de mai mult!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:
129
laughing)
Si stiu exact de la cinerolling on the floorVa multumesc pe aceasta cale..va iubesc si va respect chatterbox
ceaulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunsuri considerate stupide:5
... dar e abia inceputul...si nu ma mira deloc cand lumea nu vrea sa fim mai destepti decat eiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar am pierdut startul ca am fost la nunta. Proasta idee, ca am dat si bani si am primit si stupizi intre timp fara sa fac nimic. am 194. se intrec prea fericitul david, cu dl inginer si bestiala, plenipotentiara anna sa ma gratuleze cu voturi din astea. dar, voi stiti perfect unde ma doare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami: merci frumos, dar aia care-mi dau stupid sunt multi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wow...eu doar azi am vazut ca am doar 30... ce tare! credeam ca am cel putin 100, dupa cum am obsevat ca se noteaza cu stupid...

Întrebări similare