De ce-s eu purpuriu?
Ca să nu m-aleagă nimeni.
Cui pnm îi place purpuriu?
Hai mă, că-i faină culoarea, ce naiba. E ca și floarea aia, *^57a țigăncii. (a lu' anonima, după caz)
Pai nu stiam ce culori sa mai pun.
nu m-as fi gandit la ce ai spus, niciodata. ce-ai mancat ma azi?
Apă
Paie
Și bătaie
Ultima o meritai
Eu sunt Doub$$$$, locuiesc cu ghepardul, aseară m-am uitat la desene cu mine (ce tristă sunt), şi m-am bătut cu fratele. Vreau să spun că urăsc ciocolata.:|:|.( Asta e blasfemie.) şi iubesc muştele (Awwwe.) şi mă consider un om.
"m-am uitat la desene cu mine (ce tristă sunt)" )) pai copmania cui ai fi vruti?
Peee toooooţiiiiiiiiiiiii.
Să ne uitam toţi.
Doamne fereste
Ne uităm?
Esti sigur de "impresie"? ))))))))))))
100% nu . dar la ce a spus mai sus cu " ar vrea sa vada cu toti" ma baga la banuieli ca nu stie la ce ar vrea sa se uite cu toti
Aa, acum am vazut ca suntem 4 .
Doub, astia doi stiu sa faca mancareee.
Nu stiu Mad dar eu sunt si bucatar, stiu si ce sa alimente sa folosesc sa va mareasca anumite "stari de spirit" sa zicem asa
Esti bucatar?
"stiu si ce sa alimente sa folosesc sa va mareasca anumite "stari de spirit" " - sa nu-mi zici ca si tu pui mult piper in macare .
Mie imi place sa pun piper in mancare
,,roz killy''?
di ciue nu mi-ai pus... visiniu (as fi zis alta culoare/nonculoare, da' ii luata)?
Eu sunt Adi, locuiesc cu cainele, aseara m-am uitat la hentay-uri cu Depress si m-am batut cu fratele. Vreau sa spun ca urasc ciocolata(s-o crezi tu) si iubesc spanacul(eeee) si ma consider complicat.
***Auriu-Mad (serios, deci sunt manelist, sau ce? )
Si tu ai pretentii? hai ca nici nu te mai pun data viitoare
Ok, fa-ma si pretentios dupa ce ca m-ai facut manelist
Poate ca auriul reprezinta culoarea victoriei, dar daca tu vrei asa, asa ramane
O da
Ok, acum chiar m-ai suparat...ma duc sa ma sinucid cu mancare.
Radeam ca ma amuza partea cu Depress, dar avand in vedere ca ne placea aceeasi culoare, a iesit si la mine . foarte ciudat )))
Trio-ul perfect.
Asa,deci ne uitam toti 3 la hentayuri .
Care va citeste raspunsurile zice ca o dam in menaj a trois, dar nu e asa.
Nu vom vedea niciun hentay, ca oricum va trimit sa-mi faceti mancare.
)))))))
Nu rade, ca nu e asa.
Asta ar fi primul gand care mi-ar trece daca as auzi :
" Doi baieti si o fata, plus un laptop si hentay . "
Nu stiu ce sa zic, from what i know, un bajete(eu) si o fata (tu) in rest...))))
Nu stiu la ce te-ai referit
Faza e ca la cat de... Imposibila sunt, daca te uiti intr-un fel la mine sau imi zambesti ( in general, nu fix la tine ), nu ezit sa nu-ti spun cate ceva.
Ce sa mai zic de apropiere, ca sunt in stare sa-ti dau foc si pe urma sa strig : Mooooooori.
De ce am impresia ca Doub nu stie ce e ala " hentai"
"Care va citeste raspunsurile zice ca o dam in menaj a trois" ma doare burta de la ras
... Vezi ce spui de Doub.
Un om destept cunoaste anumite lucruri ca sa se fereasca de ele.
...
Eu sunt Ioana Maria, locuiesc cu pisica, aseară m-am uitat la hentay-uri cu Daisuki si m-am bătut cu mama. Vreau sa spun ca urăsc ciocolata (NUUUU) si iubesc muștele (WTF) si eu ma consider o persoana buna.
"2. Hentai se scrie cu "i"! " - Tu de unde stii?
De la faptul ca ASA SE SCRIE!
Mie imi place cu y.
Si tu faci ma fite? Te iei de mana cu Mad si cu Sleep, ca mofturosi mai sunteti.
1. Baiatul de la dezintoxicare.
2. Cu o maimuta.
3. Cu tine, albastru e culoarea mea preferata, ai pus-o intentionat.
4. Cu un tigan.
5. Sa primesc cadouri.
6. Spanacul
7. Sociopat.
P. S: deja ai si cautat hetay-uri cu mine.
Pai ce ma, te-ai facut vedeta de hentay-uri ca sa caut hantay cu tine?
Observ ca stii deja, vezi sa nu ma deochi cand te uiti la trupul meu de zeu.
Vezi ca vomit pe tine.
Ba, acum fara gluma, zi numele tau, varsta si ce ai mancat aseara. Asta trebuie sa spun oricarui user nou. Hai, repede.
Ia-ma mai usor ca ma sperii. Vreau sa vomitam unul pe altul, sa facem baie intr-o cada plina cu vomă, Alex, 19 ani, nu am mancat de o saptamana.
Yuch...
Aha...si tu ai ma peste 18.
Exact, majorii la putere.
Eu sunt copac locuiesc cu Anglia aseara m-am uitat la hentayuri cu rosu si mam batut cu capsunile vreau sa spun ca urasc soanacul si iubesc spanacul si eu ma consider un nemernic
Eu sunt Mihai Viteazul locuiesc cu cainele aseara m-am uitat la hentay-uri cu Depress (doamne fereste ) si m-am batut cu fratele, Vreau sa spun ca urasc sa primesc bani si iubesc mustele si eu ma consider un domn.
de unde le scoti
Din buzunar
Cu Depress ma nebunule?
Da imi place verdere ). iti dai seama ca nu as iesi cu minorele, dar nu mintea mea bolnava a facut lista de mai sus, perverso, auzi la ea hentai. chiarca te zic lu" tactu
Pai tu esti tati, tati.
Eu? Perversa? Nooo.
Eu sunt Tudor Borisovici Valeriu Petrovici Cassian Cucer, locuiesc cu pisica aseara m-am uitat la hentaiuri Dantellion si m-am batut prin telekineza cu mama care-i la mii de km. Vrea sa spun ca urasc sa mananc spanac. Si eu iubesc iubesc spanac si eu ma consider un om prea bun si iubitor si din cauza aceasta nimeresc in cele mai neplacute situatii...
Te cheama si Cassian? ce tare. nu inteleg ultima parte. de crezi asta?
De fapt ma cheama Tudor Cucer pur si simplu imi pace sa adaug toate numele de
pe linia de bunei a mamei, deci da imi stiu si stra-stra-stra-bunelul.
Fiindca i-am ajutat pe prea multi, si ghici cu ce m-am ales...
PS : Nu are rost sa ma cauti la google imagini ca oricum nu ma ve-i gasi.
Cu multumiri?
eu nu-mi amintesc nici cum il chema pe strabunicul meu, si tu ii stii pe toti? O.o tare.
Eu sunt Tea. Locuiesc cu 68 de pisici, una e la magazin acum. M-am uitat la hentay-uri cu Daisuki si m-am batut cu sora (nu am). Urasc sapanacul si iubesc mustele. Ma consider unicorn care danseaza pe curcubeu.
Julyly2089 întreabă: