anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei creaturi evoluate numite oameni sau triviatisti maniaci (uuuu, a început h2o yeee!) asa, va dau sa completati ceva.
Sunt___si am văzut cum____a ucis-o pe____dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus____si am văzut pe ____ si m-am îndrăgostit de ea/el. M-am dus la el/ea si l-am/am invitat(o) la un suc. Seara când m-am intors acasa, am văzut pe fereastra pe____ care vorbea cu cineva. M-am dus la ea/el si atunci l-a ucis. Am vrut sa il/o____ dar a scos cutitul si m-a____ (e vorba de persoana de pe plaja.)

26 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

pa, daisuki straight face

| LePotato a răspuns:

Nope

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Esti rau. crying

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau sunt pe telefon :'(

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Aaaa, stiu cum e atunci.

| Croampa a răspuns:

Sunt roman si am vazut cum Ionel a ucis-o pe mă-sa pentru pensie. Apoi m-am dus la WC si am vazut pe Costel care mi-a furat locul preferat la WC. M-am dus la el si i-am tras o palma cu picioarul. Seara m-am intors de la WC si am vazut scris pe geam cu urina ceva. M-am dus la el si l-am pus sa-mi spele geamurile. Apoi s-a plictisit si s-a sinucis.

Sfarsit!

| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

Si eu care îmi doream sa iasă o tragedie. thinking

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

Tragedie a iesit!

| anonim_4396 explică (pentru Croampa):

A iesit pe fereastra, pe ce a iesit.

| Croampa a răspuns (pentru anonim_4396):

A iesit pe fereastra... s-a urinat pe fereastra... tot acelasi lucru e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt doctor si am văzut cum regele a ucis-o pe Gheorghe dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus beat spre plajă si am văzut pe acoperiș o vacă si m-am îndrăgostit de ea. M-am dus la ea si am invitat-o la un suc. Seara când m-am intors acasa, am văzut pe fereastra pe un castor care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut sa il cos la gură dar a scos cutitul si m-a împuns cu el în "bărbăție".

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cata creativitate. laughing

mulțumesc India, acum sunt bombă!
vreau să mușc un cangur mov născut prematur!

E bine sa vrei laughing.

stai să îmi găsesc untura de balenă și după aia mai vedem cum negociem cu acel urs koala.

Pai...Am lasat usa deschisa si acum a disparut acel koala.
Scuze sad.

e, mai bine, oricum cred că era cam agresiv și sigur îmi luam viol de la el imediat ce afla ce vreau să-i ofer în schimbul acelei ierbi.

Cred si eu laughing. Nu i-am mai dat sa manance de saptamana trecuta de cand mi-ai spus ca vrei acel urs.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt vrajitoare si am vazut cum Daisuki a ucis-o pe Ruki, dar nu stiam cine e.
Apoi m-am dus acasa si am vazut pe Nixon si m-am indragostit de el.
M-am dus la el si l-am invitat la un suc.
Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe Grell care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-am ucis.
Am vrut sa il tund, dar a scos cutitul si m-a suparat.

Na! tongue Acum sa vad ce zici.

L-am ucis pe..pe Ruki.T^T

Dap happy... Cu sange rece.
Hahaha devil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are sens ce...ai spus. O.o oarecum. thinking

| L1feDRAIN a răspuns:

Sunt gay si am vazut cum cineva a ucis-o pe o fata, dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus in canalizare si am vazut pe un batrin si m-am indragostit de el. M-am dus la el si l-am invitat la un suc. Seara cind m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe maniac care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut si il invit in casa sa-l omoare si pe boyfriendul meu cu care cit pece nu am facut $ex, dar a scos cutitul si m-a sarutat.

| SabinaQueen a răspuns:

Sunt eu si am vazut cum Gigel a ucis-o pe sotia lui pentru ca e un *** in c*r de psihopat. Apoi m-am dus la el si l-am invitat la o bere.Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe geam un peste care vorbea(aveam halucinatii).
Apoi m-am dus pe plaja la Gigel care imbratisa o pisica de mare, iar atunci am luat cutitul si am ucis pisica de mare.
Urasc pisiscile de mare.
Sfarsit!

| SweetMinion a răspuns:

Sunt sirena si am vazut cum bunica a ucis-o pe vecina dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus acasa si am vazut pe Chen si m-am indragostit de el. M-am dus la el si l-am invitat la un suc. Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe Mos Craciun care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut sa il bat dar a scos cutitul si m-a impuscat! This is my logic woman! Don't judge human! Ha! I killed Santa! I want a polar bear.

Întrebări similare