Sunt roman si am vazut cum Ionel a ucis-o pe mă-sa pentru pensie. Apoi m-am dus la WC si am vazut pe Costel care mi-a furat locul preferat la WC. M-am dus la el si i-am tras o palma cu picioarul. Seara m-am intors de la WC si am vazut scris pe geam cu urina ceva. M-am dus la el si l-am pus sa-mi spele geamurile. Apoi s-a plictisit si s-a sinucis.
Sfarsit!
A iesit pe fereastra... s-a urinat pe fereastra... tot acelasi lucru e.
Sunt sirena si am vazut cum bunica a ucis-o pe vecina dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus acasa si am vazut pe Chen si m-am indragostit de el. M-am dus la el si l-am invitat la un suc. Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe Mos Craciun care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut sa il bat dar a scos cutitul si m-a impuscat! This is my logic woman! Don't judge human! Ha! I killed Santa! I want a polar bear.
Sunt doctor si am văzut cum regele a ucis-o pe Gheorghe dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus beat spre plajă si am văzut pe acoperiș o vacă si m-am îndrăgostit de ea. M-am dus la ea si am invitat-o la un suc. Seara când m-am intors acasa, am văzut pe fereastra pe un castor care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut sa il cos la gură dar a scos cutitul si m-a împuns cu el în "bărbăție".
Sunt vrajitoare si am vazut cum Daisuki a ucis-o pe Ruki, dar nu stiam cine e.
Apoi m-am dus acasa si am vazut pe Nixon si m-am indragostit de el.
M-am dus la el si l-am invitat la un suc.
Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe Grell care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-am ucis.
Am vrut sa il tund, dar a scos cutitul si m-a suparat.
Na! Acum sa vad ce zici.
mulțumesc India, acum sunt bombă!
vreau să mușc un cangur mov născut prematur!
stai să îmi găsesc untura de balenă și după aia mai vedem cum negociem cu acel urs koala.
Pai...Am lasat usa deschisa si acum a disparut acel koala.
Scuze .
e, mai bine, oricum cred că era cam agresiv și sigur îmi luam viol de la el imediat ce afla ce vreau să-i ofer în schimbul acelei ierbi.
Cred si eu . Nu i-am mai dat sa manance de saptamana trecuta de cand mi-ai spus ca vrei acel urs.
Sunt eu si am vazut cum Gigel a ucis-o pe sotia lui pentru ca e un *** in c*r de psihopat. Apoi m-am dus la el si l-am invitat la o bere.Seara cand m-am intors acasa, am vazut pe geam un peste care vorbea(aveam halucinatii).
Apoi m-am dus pe plaja la Gigel care imbratisa o pisica de mare, iar atunci am luat cutitul si am ucis pisica de mare.
Urasc pisiscile de mare.
Sfarsit!
Sunt gay si am vazut cum cineva a ucis-o pe o fata, dar nu stiam cine e. Apoi m-am dus in canalizare si am vazut pe un batrin si m-am indragostit de el. M-am dus la el si l-am invitat la un suc. Seara cind m-am intors acasa, am vazut pe fereastra pe maniac care vorbea cu cineva. M-am dus la el si atunci l-a ucis. Am vrut si il invit in casa sa-l omoare si pe boyfriendul meu cu care cit pece nu am facut $ex, dar a scos cutitul si m-a sarutat.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: